:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

...CuCuRaTaP...

em..aku kn..sgt2 suke bace karya cucuratap..cite2 yg die tls..pd aku..sgt2 sweet! walopom myb la ada part2 yg exagerate cm dlm cite cerita mereka where aree kne proposed dlm cinema n cinema 2 full of relatives die je sbb her boy booked de cinema specially 4 de event! so cheesy..so hyperbole..but who cares? aku sgt2 suke! kalu ada boy buat g2 kt aku..mau mati tersengih aku sbb terkejut n suke sgt dgn kesweetan itu..agaga..skg aku tgh follow advihaq..ari2 aku bke blog nk tgk ada x cite 2..kalu x de..mmg rse frust gile wei..ni tgh demam2 pom bke blog..n luckily ada 1 n3..mau tersengih je keje aku lps bace cite 2..ehehe..ble bace karya cucuratap ni..aku rse aku leh lupe segala keserabutan aku sbb karya2 die sgt2 sweet! mmg bleh buat aku sengih lebar..sengih srg2..n mmg bleh buat aku rse cm aku la heroin cite 2..*prasan*..aku arap..1 day..aku akn bleh jmpe cik cucuratap ni..ciusly aku nk jmpe die! aku nk knal die n aku nk tnye die cmne die bleh buat karya2 yg super-best-sweet-bleh-buat-org-sengih-gile 2..aku nk amik gmbo dgn die..ph2 post kt fb..bior sume jeles tgk gmbo aku dgn die..ehehe..*tp cm tggl arapan je..sbb die cm x mo dikenali...sob3..*..aku arap..1 day..karya2 cucuratap akan dicetak..di bukukan spy aku leh bli n simpan buat koleksi..n kalu jmpe die..nk mtk otograp die kt buku2 yg dh dicetak 2..waaa...mst besh g2! besh2..em..cik cucur..all de besh 2 u! slmt mnulis karya2 baru yg besh lg! hope 1 day i can met u in person! sy ske bidadara..ske ske bidadara another part..sy suke cerita mereka..sy suke advidhaq..sy suke istana..sy suke kamu indah..sy suke sume cerpen2 kamo! arghh! sy rse sgt2 bhgia membace karya2 kamo! mau lg n3 kamo! huhuhuhu

** ni link die..try la bace die2 cucuratap ye kwn2..anda psti suke! (^_^)

http://cucuratap.blogspot.com

5 juri awam:

areila sahimi said...

cik dida,
cucuratap tu pemalu orangnyer...hehehe.. :)

sya said...

saye pon ske gak karye...sgt besh kam!!

...CiKdiDa... said...

eila..em..mngkin la die pmalu...tp sy sgguh berhajat mao jmpe die..dgn eila dh jmpe..ehehehe

sya..haah...karya die sgt2 besh..selalu je sengih sngsrg ble bace..huhuhuhu..mao jmpa die...hukhukhuk

miz.nZz said...

kte pon suke gak baca citer dia... tp asal kte tak boleh masuk blog dia ek... sedih nie........

cikdidasyuhada said...


x tau la. rasenye sebab die ttp kot..

Post a Comment