:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

fuuuuhhhh!!

haaaaaaachum!! haih! dtg blog ni trus bersin! 2 tndanye blog ni dh berhabuk! huk! dh lame gile x lawat n x update blog ni..maapkan aku cikblog! aku bz yg paling teramat sgt bru2 ni! hambik ko! sume dh kuor nk tnjuk bizinye aku! ahaha..btw...arini aku decide nk cuci skit blog ni..*tulis n3 la mksudnye*...tulis ringkasan pd ape yg jd lately ni pd aku..nk tls pnuh2..dh ilang ingatan skit2..n tajuk n3 aku kali ni 2 fuuuuuh! sbb sume ringkasan cite2 aku ni mmg mengfuuuuuhkan aku! ehehe

1st - research paper..
fuuuuuuuuuuuuhhhh! ni la yg paling byk buat aku mereng! asal buat n anto..kne edit! haih! penat tau! dh byk buat..mggu ni dh aprove..g anto mggu dpn..haik! kne rejek?? sob3..mau gila aku sbb RP 2..setelah bbrp kali di anto n d rejek..akirnye aku membuat keputusan..anto je mane yg latest aku wat 2..miahaha...tp saspended jgk psl mrkh..yela..men ato je kn..kn x psl2 aku dpt half..berkecai la arapan ku nk dpt A..sob3...tp..mse cek ari 2..jeng2...aku dpt A! miahaha...lega 4 1 part!!

2nd - papa ram..
fuuuuuuuh! ni lagi 1 sabjek buat aku hangin n mau gile! n konfem2 dh aku dpt B sabjek ni! sdey oo! papa ram aku 2 kate..grup kami buat tugasan x ikot kriteria yg d kehendaki..sdey gile rse sbb mse aku n kwn2 aku wat esaimen 2..mmg ikot pe die nk..tp last2..dpt mrkh skit jgk..mst sbb papa ram hangin dgn aku..mklum la..time klas die..aku slalu sembang..huk!

3rd - final exam..
fuuuuhh! yg ni pon menduga btol! paper ada 3 saje..1 on 13/11 n 2 on 15/11...yg on 13/11 2..paper language deficient learner..lps aku jwb paper 2..aku bkn jd language pnye deficient learner...tp aku btol2 jd deficient learner in terms of sume2! haih! ape la lect aku 2..ckp ape yg dh d uji dlm test x knmsk dh...tp..sob3..soklan yg kuor..same bulat2 dgn test ari 2..malang buat aku n kosmetsku..sbb kami x ingt pe jwpn bg soklan2 2..ooh! dr.jeya! terdeficient sy jdnye jwb paper dr! den..paper cik pah n koko...yg paper cik pah 2..aku rse ok la..walopon agk stres sbb bnde aku bace skit2..kuor bulat2..huk! n paper koko 2..aku stres jgk..sbb ada kire2 n aku ni bijox sgt bab kire2..walopon juz simple kire2..huhuhu...em..conclusionnye..sume paper final aku..buat aku stres x hingat! huh! tp...dh la..mls pk..kn pk..sakit ati..maka..redho jela tggu rslt..arap2 x truk gile la...huuuuu~

4th - kwn2..
fuuuuuuuuh! ni lagi 1 prob aku..dr dulu2..aku ni cm ada badi je..mst ada mslh dgn kwn2..haih! penat la..krisis kali ni babitkn mereka2 yg x prnh ada krisis dgn aku..penat wei! so..jln paling snang..ignore ebriting! walopon kekok 2 ada..mklumla..sekelas..tp aku wat dono je..mls nk pk..kalu d pk..jd gile..n pd kamu2..maap kalu sy ada slh pd kamu..really want 2 end it..tp kamu2 cm x mo..so..its ok..i'll deal with it..sekian~

5th - dia..
fuuuuuuhhhh! diam? ok..fine..diam dh dia..maka..i believe..its the end of ebriting between us..wait no more sbb aku dh gile penat rsenye skg ni..tengkiu dia sbb pernah mewarnai idop sy ini..cewahh! ayat x bleh blah gile..miahaha

 

6th - kekamu..
fuuuuuuuuuuuuh! sesungguhnye sy sdg mncari sdkit sinar bersame kekamu..semoga sinar 2 masih ada n akan selamanye ada..tidak mengarapakn pape dr kekamu..cukup la kekamu tau..sy gumbira bersame kekamu..ececece...aku tbe2 nk berpuitis lak! ceh!


adoyai! dh pnjg n3 ni..nnt juling lak mate kamu2 yg membacenye..*kalu ada org bace la*...so..kite setop kt cni la dulu ea? nnt aku update kamu lagi cikblog..daaaaaaaaaaa! ^.^

3 juri awam:

lavender_purple said...

bole kaco cik dida cni plok..hehe

Melancholic Fool said...

mana satu kekamu mana satu dia?

aku rasa aku tau, saje nak usik...

...CiKdiDa... said...

lavender..sile2 kaco..ngehehe

ahjar..kalu tau,.cube bgtau..miahaha

Post a Comment