:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

esok raye yey!


untuk kamu2 di luar sane..^.^
dalam sedar tak sedar, dah abis dah ramadan. esok dah raye dah wei! cam tak caye je.mase awal2 pose, kan main rase cam tak sabo nak abiskan pose sebab nak raye. sekali bile dah nak abis pose, sedey plak rase. tapi epi jugak sebab nak raye. maklumlah, tahun ni femli members aku cukup korum. hehehe~

btw, bersempena dengan kedatangan aidilfitri ni, aku nak mintak maap la kat sume. takot ada aku tersalah kate, tersilap cakap, terkasar bahasa. maklumlah, i ni manusia bese je. tak lari dari buat salah silap. makanye, arap di ampun ye? haaaa, tak maap dose au! *hicks! ugut plak mintak org maapkan*

satu pesanan lagi, walopon excited nak raye, kau nak main mercun pon, jangan sampai mencederakan diri sendiri. tadi adik aku dah kene. melecet tercabut kulit. meraung jugak la die. esok nak raye, malam ni tercedera plak. haishhhh~ cian die. main mercun bawang sudah la ye len kali? so, pesanan dari penaja is, jangan ganas2 and jangan pepandai nak merenovate mercun2 tu. BAHAYA! berhati2 bermain mercun. ingatlah orang tersayang. cewaaah~

hamboi! suke kau ye spongebob dapat main bunga api~
aah, dah kol 12 lebih dah. esok nak kene bangun awal untuk sesi masak memasak. makanye, nak gi tido dulu la.lagipon dah penat gile ni. tadi banyak events terjadi. nanti aku cite dalam next entri. mata dah tak larat ni. tido dulu. CAMAT ARI GHAYE SUME!! MAAP ZAHIR BATIN! xoxoxoxo~

p/s: duit ghaye untuk aku jangan dilupeeeeeeee~ aku insan belom bekerjaya ni! mwahahahaha~

ok, dah abis. tata!

0 juri awam:

Post a Comment