:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

keeksaitetan melampau!

hicks. krisis emosi betol aku malam ni. tadi kan main ag aku frust pasal statement dari spa tu. sampai buat luahan kat blog ni. kat sini. tup2 bile aku nak post kefrusan hatiku itu, aku tengok something. 


OMG!!!!!!!!!!! *jerit kuat2* blog aku ni dah lain! dah comey! cantik sangat!! maybe la blog orang lain lagi cantik, but i love my new blog! rase cam nak gelak2 and sengih2 sambil golek2 atas lantai je tengok blog baru ni. suke sangat2!! tak abis lagi aku sengih ni! waaaaa, bahagianye rase! hilang terus frust pasal spa tadi. hahaha~


ni la yang aku rase nak buat bile tengok belog baru aku ni! tapi tak ler aku buat segala bagai tu. hihihi~

btw, tengkiu so much pada pengedit blog aku ni. cantek gilew awak edit belog kite ni. kite suke sangat. terus kite sayang awak lebih sikit daripada biase. ngehehe~ *xoxo and hugs untuk awak. hicks!*


awak, ni gaye kite suke bile tengok belog ni tadi tau. malu2 sopan giteeew! ngehehe~
ok, dah abis. tata!



0 juri awam:

Post a Comment