:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

pose di temani 3 kawan tak bape nak baik

wah3 korang. time2 aku start pose ni la, korang baik hati menjenguk and menemani aku kan? time aku sihat walafiat segar bugar dulu, haram korang nak datang teman aku! haih! geram tol aku kat 3 ketul kawan yang x bape baik dengan aku tu. datang je dorang, slalu aku susah. korang tau sape dorang? tau?  hah! ni haa..cik D, cik S & cik B ni la. hape? tak kenal plak sape dorang ni? alaa....cik demam, cik selsema dan cik batuk ler.

dari ari 1st pose lagi dorang ni rajin sungguh bersame aku. setia giteww!! tapi hampes la. kesetiaan ketiga2 kamu  tak menarik hatiku. mau aku nak cepat2 dorang berhambus adalah. dah la sekolah, penat oo. first day pose, dorang ni aktif. sampai semput aku. dah ler banyak kelas that day. kelas plak, satu hujung sini, satu hujung sane. berkejo2 aku nak ke kelas tu. peeeeeeeennnnnnnaaaaaaaaaattt amat!

balik je umah, aku terus mandi and semayang and bummm! terbongkang atas katil sampai la nak asar. boleh dikatakan sekarang ni evryday camtu. selagi dorang ni menemani aku, memang penat sangat. and dan2 je rase kene tido bile balik sekolah. hicks! alasan tuuuuuu~ :P aku arap nanti cepat2 la dorang ni balik ke pangkal jalan dorang. aku nak menjalani pose kali ni dengan kesihatan yang x terganggu. boleh ye tiga cik? balik ler korang..!

btw, tibe2 aku rajen nulis entri ni pepagi bute pas subuh. sekarang ni malas bebenor nak ngeupdate belog ni haa...nak cakap bizi, rase takde la melampau2 bizi aku. malas je lebih ni. dok bace belog orang je.belog sendiri tak terjage. tapi nengok cik epal punye entri ni,cikepal06 dengki jugak aku rase, terus melampau2 semangat nak hapdet belog.! tapi rasenye, takde la dapat cam cik epal yang terkenal tu. tu tahap sifu habis tuuuu~ aku ni hanak2 hikan je..hahahaha..

ok.bai!

0 juri awam:

Post a Comment