:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

life is so damn unexpected


cume nak kate, hidop ni terlalu la unexpected. bukan main lagi kau rancang buat itu ini, tapi last2nye, satu pon dari rancangan kau tu tak menjadi. kenape? sebabnye kau hanya mampu merancang. tapi yang menentukan ialah DIA. haruslah kau tau, hidop kau itu mampu berubah sekelip mate tanpa sempat kau berbuat ape2. kalau kau berbangge dengan berkate kau mampu mengawal hidop kau, aku cuma mahu berkate, baik kau pikir balik!  yakin ke memang kau yang mengawal hidop kau tu? jangan berbangge. tu je yang harus kau ingat.

gambar takde kaitan. yang ada kaitan, juz the caption je. huahuahua~

oh, btw, aku tatau nape tibe2 aku tulis entri ni. gaye cam emo je aku sekarang kan? tapi believe me, im not. aku ok je. mood pon epi. time menulis entri ni pon sengih. tapi ntah. dah datag idea mnulis pasal ni. aku bedal jela. hahaha~ bukan ape, tibe2 rase nak menulis sumting yang berbaur peringatan. bukan untuk kau aje. tapi untuk aku jugak. entri ni aku tak tujukan pada sape2. aku juz tulis pe otak aku suruh tulis. yang sebetolnye, entri ni adalah untuk mengingatkan kau-kau di luar sane and aku sendiri bahawa hidop kite ni is ciusly UNEXPECTED. so, pada aku, we have to expect the unexpected things to happen. janganlah kau berharap, ape yang akan jadi hanyalah ape yang kau nak. simpanlah harapan bahawa sesuatu yang di luar jangkaan kau mungkin terjadi. lalu bile bende di luar jangkaan itu terjadi, takdelah kau frust or terkejut sangat. kan dah expect the unexpected things tu.

eh, aku rase aku dah melalut ntah pape. i SHOULD stop before aku merepek2 ntah pape dengan lebih teruk lagi. hahaha~

ok, dah abis. tata!

0 juri awam:

Post a Comment