:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

godekgodek

hai sume!

sekarang ni kan, saya sedang menggedik godek2 gambar kawen kengkawan untuk cari idea. juga sedang giat mengintip butik2 pengantin. makin di godek, makin suke lah! makin banyak di tengok, makin banyak bende2 tu yang cantik! boleh kate, sume yang saya tengok, saya SUKE! susah gini ni! kecelaruan identiti jelas nyata! ahahaha~ nak tengok mane saya suke? jom cekidout! 

-
-
-
-
-
simple yet so adorable!
unik and blue ni sangat2 menawan hati!

suke tgk scarlet merah tu. alahai, comey lah!
kerusi besau pon cantik!


ooh, ooh! cutenye!

huaaaaaaa~ makin banyak saya tilik, makin banyak yang saya berkenan! camno ni? *kompius*. takpelah. nanti saya hapdet lagi pasal godek2 untuk kawen ni. nak servey puas2 dulu! yeeeehaa!

ok. dah abis. tata!

3 juri awam:

Wahnan Asliyam said...

biru n pink kat atas tu tantek la dida....:) simple n menyerlah....

cikdidasyuhada said...

tula..tp yg biru tu besar sgt ruang di perlukan.myb amik yg pink tu.ehehe

Ekin said...

hok ngelah skli tue pun chumel gops..hehhehe

Post a Comment