:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

proses penDERAPan part 2

well. well. well. mood menaip tu sudah datang, maka aku hapdet la lagi. wiwiwiwi~

sekarang nak hapdet pasal gi jenjalan kat putrajaya. kejadian jenjalan kat putrajaya ni berlaku petang ari aku konvo tu. sebenarnye gi putrajaya sebab nak setel surat abang kat kpt. tapi sebab gi lambat, maka opis dah tutup. lagipon kami kene cari opis kpt yang satu lagi. yang kat presint 5. bukan kat tepi kpm tu. sesat la jugak nak cari tu. gi dah awal sebenarnye. tapi mase mule2 gi kat kpt tepi kpm tu, tengah2 tunggu abang dengan abah turun dari opis tu, tibe2 cermin avanza kami turun dengan sendirinye. pagi tu dah wat hal dah. stuck tak turun. die punye ape ntah patah. alih2 petang tu turun sendiri plak. dah la ujan time tu. terpakse la kami redah balik serdang. sebab aku tau kat serdang je ada workshop. gi bengkel serdang, tunggu dorang beki cermin and tukar tayar, baru lah gi balik putrajaya. banyak keje and makan mase sikit la jadinye.

so lepas dah gi balik putrajaya tu, first thing kami buat is looking for the kpt building. supaya senang keesokkan harinye aku and abang nak gi lagi. dah petang kan, so lepas tu kami gi lepak kat masjid putra tu. tunaikan hajat acha nak masuk and tengok masjid tu. masuk and posing2 la jugak dalam tu. and aku kene pakai jubah die sebab aku pakai baju lengan 3 suku. huuuu~

mule2 ceria lagi die ni

jahat aku time ni. tak pakai jubah sebab nak posing. huhuhu

tadaaaaa. jubah harry porterkah ini?
muke baru lepas nangis

gambo ni senget. malas nak beki. same senget dengan adik2 aku ni haaa~
then lepas kami lepak kat masjid putra, kami gi lepak kat dataran depan masjid tu and then amik gambo kat depan pejabat perdana menteri tu. yang kubah die wane ijau tu. *aku tatau betol tak tu pejabat pm.aku hentam je ni*. ni haa bangunan die ~


aaah, kiutnye kami!

aku menten gaye konon kiut.ahaha


semangat je aku wat <3 sorang2

iman x iklas! 

hamboi, lompat sakan no?
bersemangat waja dowh kami ambik gambo mase ni. dah la dah ujan rintik2. lepas dah ciap posing, kami pon ke presint 9 untuk melahap. kat mamak je. lepas dah kenyang, kami gi alamanda. peh, rindu tol aku kat alamanda ni. lame hamat rase aku tak datang situ. tapi tak banyak sangat pon meround. sebab adik2 aku dok merenyam nak gi icity plak. memang jenjalan sakan la kami datang key el kali ni. around 9 gerak gi shah alam. smate2 untuk ke icity memenuhi hajat adik2 aku. aku dah la tak bape ingat jalan. main redah je. hahaha. ok, cite icity sambung next entri. dah panjang ni. aku dah ilang mood nak hapdet lah.

nak bace mane kami2 gi before datang putrajaya? leh bace kat sini.

ok. dah abis.tata!


0 juri awam:

Post a Comment