:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

ape warne tema yang cantik?

hai sume~

tadikan, saye menggodek2 blog orang. saje nengok2 ape yang dorang tulis kat blog dorang. ok. blogwalking la sbenarnye tadi. hehehe~ then saya gi kat blog izahafizah. suke bace blog die sebab cam klako je care die tulis. boleh gelak sorang2 kalu bace blog die. nasib bace dalam bilik, kalu tak, mesti femli saya kate saya tak betol. ahahaha. kat blog die tu, ada jugak die tulis pasal khawen kawen2 ni. suke tengok pe die bincang psal kawen2 ni. hehe~ then saya ada jugak bace blog nida&hafiz. sweet la nida ni! suke3. blog ni pon best bace. and ada a few lagi lah belog pasal kawen2 yang saya bace. menggodek2 belog dorang cari idea untuk majlis saya nanti. sebab sesungguhnye saya takde idea ni! help! huaaaaaa~ majlis lagi 7 bulan je! terus ketakutan!! 

sabo syuhada. sabo. kalu menggelabah, nanti tak leh pikir betol. ilek. orang lain lagi 3 bulan nak kawen tak gelabah pon kan? dish! ok. ok. tak gelabah dah ni. ok. sekarang nak kene decide warne tema. ada a few dalam kepala saya. nak tau? jom kite cek2~

~ pink pepel ~

baju utk pempuan

ni baju lelakinye
ooh my! cantik sangat!

~ hijau petronas ~

cantik gak kan warne ni? 
ni pon cantik. tapi gabung dengan black. lupe nak amik gambo baju laki. hehehe


~ pepel manggis~

yang ni simple je kan?

cantiknyew!!!

ok. sekarang tatau nak decide nak amik yang mane. sebab sume warne ni nampak cantek gile! incik tunam pon trime je mane2 kaler pilihan saya. rasenye kene bawak incik tunam tengok sendiri baju2 ni. baru leh decide. kan? sebab nak mengharapkan saya je, memang la tak terpilih. dah tu sume kaler nampak cantik. bahaya tol kan? huhu~

ok, dah abis. tata!

0 juri awam:

Post a Comment