:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

ooh, hatiku tergugat!

tadi saya tengok tv. and.. and.. saya tengok beliau! ooh my! benci! sebab die cute + ensem sangat! geramnyeeeew!! *ngap2! gigit die!* tibe2 lupe kejap kat incik tunam bile tengok die. hahaha~ sape beliau tu? ni haaaa~

gulp! ensemnye die!
haaaa..kenal sape die? name ide sherson lian. ala, host rancangan 5 rencah 5 rasa tu. ohsem kan die? *guling2 atas lantai*. tadi mule2 tak nak tengok pon rancangan tu. tapi bile tengok die ni, alahai, tak memasal terlekat plak kat depan tv. tibe2 ape die masak nampak sodap aje. ni mesti pengaruh kehenseman die ni. hahaha~
makko man! huahuahua~
terus je bile tengok die masak tadi, aku rase jatoh cinta kat dunia masakan. berkobar2 rase nak masok dapur. kalu masak sambil terbayang kat die, agak2 masakan jadi makin sodap tak? ngeh3. haaa, next week nak kene tengok lagi rancangan ni! sanggup ni! hehehe~ lepas tengok rancangan tadi, terus mintak khidmat pakcik google. godek2, spy2 dan akirnye, oh NO!!

ooh, hancur hatiku! kenapa kau curang?? sob3
menurut sumber2 yang ada kat pakcik google tu, chef ensem ni dah ada awek! ooh, NAHI! NO! TIDAAAAAAKK! *guling lagi atas lantai*. takpelah, putus di tengah jalan dah bunga2 riang ria saya tadi. nak gi mesej incik tunam la. *tetibe*

p/s walopon die dah berpunye, cite2 saya nak masok dapur masih lagi berkobar2. arap2 tak hangat taik ayam. hahaha~

ok, dah abis. tata!

4 juri awam:

Wahnan Asliyam said...

hep...nanti incik tunang marah.......;)

cikdidasyuhada said...

ngeh3. jgn ckp kat incik tunam. wahahaha. *jahat!*

Wahnan Asliyam said...

okey2...sonyap2...hihihi...

cikdidasyuhada said...

hehehe..bagus2..:P

Post a Comment