:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

TAHNIAH RIMAU!

yehaaaaaaa! menang sudah team RIMAU MALAYA muda kite! TAHNIAH2! memang saspens gile la game tadi. bayangkan, dah main 90 minit, tambah lagi 30 minit, still lagi terikat 1-1. memang penat tak hingat la team rimau and garuda tadi. masuk penalti time je, peh, saya dah gelabah. saya pulak yang lebih2 gelabah ni apesal? ooh, semangat keRIMAUan bak kate orang. hehehe~ RIMAU kite dah baham GARUDA.! yuhuuu!

makan kenyang2! burp!

memang gile saspens la mase penalti tadi tu. bile dh BADAROL sepak bola and gol, peh, saya terus melompat! tak hingat dunia dah mase tu! dah la dok umah best fren saya ni. skali dengan laki die melompat and jerit same. nasib best fren saya tak lompat skali. kalu tak, terberanak terus die! dah la die dah due. hehehehe~

memang game tadi tegang and penuh debaran. tapi nasib baik RIMAU kite dah menang. akirnye kan? geram jugak saya kat fakri tu. banyak je lepas peluang nak jaringkan gol. yang sepakan penalti pon tak masok time die sepak. tapi takpe lah. yang penting sekarang kite dah menang. yuuhhuuuuuuuuu! \^___^/



gambar2 ni  nampak kelabu sebab capture terus dari tv. heee~

oh, by the way, lepas game tadi, tibe2 saya rase saya RIAK and BANGGE lebih. sebab pe? sebab saya lahir tahun rimau. bangge kan? hahaha~ hah! ape lagi? AUUUMMMM!!! 




TAHNIAH RIMAU MUDA! TAKZIAH GARUDA.

YOUNG tigers. seMUDA saya la ni! muehehe~
& ooh, lupe plak. BANGGE kan mase lagu NEGARA ku berkumandang dalam stadium tadi tu? walopon sore players kite tak la merdu cam sore anuar zain tu, tapi penuh semangat dorang nyanyi! sore tibe jadi sedap. hahaha~

MALAYSIA tanah tumpah darahku! lebiu!
p/s penaja: esok bapak2 & ibu2 jangan mogok ya? cukup malam ini saja kamu bersedih. tamo nangis2 k? esok keje. :)

ok, dah abis. tata!

0 juri awam:

Post a Comment