:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

gambo ooh gambo

pekabow sume?? sihat ke? tengah bizi2 prepare kah? eh, hai.! lupe lak nak hai! heeee~

arini kite nak wat sesi luahan pasal gambo.

cantik die ni, kan3?

haah. pasal gambo. pasal fotographer yang akan cover kat majlis kami nanti. tak tau mane nak pilih. ni ada a few yang tengah di servey. 

1. Qama Photography
2.  TJ's Lens
3. chamwaja
4. eaprostudio
5. photog vganu
6.khairul hafiz

adus, sume cam best. sume cam menggiurkan! well, actually dah ada yang berkenan antara yang di atas ni. tapi incik tunam cakap servey sume dulu. tapi bile dah tengok banyak2, saya jadi PENING sangat! adoi! memang taktau lah mane nak pilih! nanti saya compare and banding sume, baru leh decide. nak amik yang mane satu, sume kene pikir, duit, servis die bagi, sume lah! huk! sesi PENING MEMENING bermula lagi!

nak kawen je. tapi tak nak pening. boleh tak? hihihi~
ok, dah abis. tata!

7 juri awam:

Serigala Maroon said...

better check photog punya produk & services .. apa yg depa provide .. insyaAllah kalau professional Wedding OP, gambar yg terbaik depa kasi .. berbalOi la kalau bayar mahal pun

cikdidasyuhada said...

em, tula..kite pon rase cmtu.tp kan, kite ni pengantin budget. kene dahulukan bende len dulu.sob3~

cik.mila said...

pening oh pening..mujur ak dpt free OP..eheh

cikdidasyuhada said...

sgt pening wei! huaaaaa..bakpe la adik aku xblk?? sob3..eh, free op mg tu ada custom album?

WaTy said...

tape2. tgk slow2. g jmpe nk tgk profile die. cantik tak die buat tu~ hehehe i pon tade OP lagi. *buat2 tenang je ni*

cikdidasyuhada said...

waty, dah ada g jmpe a few, haih. sume cm best je tgk.hahaha~ haaa...waty pon leh ler slow2 cri op..:)

cik.mila said...

tag mu lam GA, meh join!


http://k3hidupanlif3.blogspot.com/2011/12/giveaway-first-opening-dippy-lyns.html

Post a Comment