:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

Giveaway first opening dippy Lyn’s collection

hai kamu!

tadi dah konon last entry untuk 2011. sekali bile kite berjalan2 kat belog kengkawan B2B, rupenye kite kene tag oleh cik mila untuk join GA. tak sedar pon kene tag. *tengok, kite ni memang la tak cakne dengan belog kite ni.mintak maap!*. so, sekarang ni, dengan rajinnye kite pon menulis la entri ni. 

before kite cite lebih lanjut tentang GA ni, kite nak bagitau satu RAHSIA dulu kat korang. meh telinga korang. pssst! sebenarnye kan, ni FIRST TIME kite join GA! sumpah kite tak pernah join GA or contest pape dalam belog ni. nape? sebab kite tak reti. sob3~ *kunonye kite, kan3?*

well, anda sungguh bertuah cik lynn sebab jadi orang pertama yang kite pilih untuk menjoinkan diri kite dalam GA ni. hicks~ cik lynn plak yang bertuah dipilih. cam kite plak yang pilih pemenang. cam dah terbalik ni. hahaha~

by the way, SYARAT2 GA ni senang je. meh tengok pe syarat2nye.

1- peserta mestilah seorang blogger. ~ yeyeyeyye! nasib baik kite ni blogger! ~
2. peserta mestilah seorang follower blog beeflyingtohoney ~ kite oredy follow yuuu~
3. buat entri bertajuk Giveaway first opening dippy Lyn’s collection ~ kite sangat gigih membuat entri ni~
4. letak banner di bawah ini di blog anda ~ beres bos!~
5. tag 2 orang rakan blog anda ~ baik!~ 
6. letakkan link entri post anda di bahagian komen ~ sudah tentu! ~
7. siap!


so, last but not least, kite nak tag:


and ooh, pemenang akan di pilih dari random.org. ooh my! nebes terus kite! maklumlah! kite tak pernah2 menang lucky draw! *nampak sangat tak lucky. sob3* tapi harapnye kali ni kite LUCKY! amin~ korang pon tolong doakan kite ea? tengkiu! hehehe~

ok. dah abis. tata!

0 juri awam:

Post a Comment