:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

prang. prang. prang

hai again!

tadi saya cakap dah nak tido sebab sakit kepala. tapi tak jadi sebab incik tunam cal. point incik tunam cal adalah untuk membincangkan baju pilihan saya tadi. terus rase tragis bile dengan sopannye incik tunam guna ilmu hisab yang beliau ada untuk kire budget yang akan kuor for baju and pelamin. 

and the final decision is
-
-
-
-
-

proposal saya telah di REJEK

prang! prang! prang! 
*sound efek hati jatoh berkecai*

peh, memang hancur berkecai impian daku nak pakai baju ni. sadis and sedey rase. tapi buat2 cool je dengan incik tunam. lepas cakap tadi, turun jugak la seketul dua airmata. frust tertiarap okeh. hukhukhuk~ 

sayu jiwa kuuuuuu~

and tak tau lah camne incik tunam leh ubah idea. dari baju pink, tukar jadi green plak dah. and baju yang beliau pilih is this one.

hijau pucuk pisang lagi uollss!

nanti bulan 5 ni saya tunjuk kat korang camne rupe saya bile pakai baju hijau tu ye? arapnye cantik lah. maklum lah. saya dengan incik tunam ni putih legam. huhuhu~

and tak dapat nafi la rase frust amat sangat tak dapat pakai baju yang nak tu. tapi takpe lah. saya motivate diri cakap takde rezeki saya la tu nak pakai baju tu. lagipon betol ape incik tunam cakap. kami ni pengantin budget. takde duit berkepuk2 tapi gedik nak kawen. ni la akibatnye. jadi, kalu korang nak kawen, bajet nak impian tertunai and hasrat tercapai, sile simpan duit banyak2. takde duit jangan gedik nak kawen cam saya ni hokeh. nasihat iklas ni tau? huuuuu~

em, pe nak buat ni ye? hati dah patah. impian dah berkecai. mood tido dah hilang. kepala kosong. jiwa takde rase. airmata dah berderai. jadi?? nak gi feelim meelim dengan abam sarukan la jap! huaaaaaaaa~

dearest incik tunam, if awak terbace entri ni, just for you to know, im ok. tak marah pon kat awak sebab awak tak bagi saya pakai baju saya nak tu. majuk pon tak. sedey je sikit tadi. tapi saya dah ok sekarang. sowi terkutuk2 awak sikit kat atas. hahaha~ papepon, tak kisah la baju kawen kite warne pe, yang penting KITE KAWEN. yang penting, awak jadi saya punye and saya jadi awak punye, kan? thanx for atlis care bout the preparation walopon kadang2 pening saya jadinya. hahaha~ HYSM incik tunam.!

ok. dah abis. tata!

6 juri awam:

εїз Cik Fasya εїз said...

alololo..sabar dida..mane tau kot2 nti ade baju latest ke yg santek2..hijau pucuk pisang ni pn santek jgk..=)

cikdidasyuhada said...

huuuu..arap sangat ada. kite sedey gile. tapi tula.xde rezki la tu.nak majuk pon, nnt kite jgk yg sedey.hahaha

Serigala Maroon said...

hehe, kaler ijau pun cantik .. cuma 1 tip utk outdoor photoshoot, jangan terlalu banyak bergambar atas rumput .. nt tenggelam, since baju tu dah hijau kan .. better pegi air terjun atau pantai :)

cikdidasyuhada said...

serigala maroon, comeynye name die. unik gitu.hehehe. em, kite redha jela.outdoor memang nak wat kat tepi pantai. so takde masalah la kot. kan2? huuuu

Serigala Maroon said...

hehe, cik dida .. comey eh serigala maroon? bukan garang ke? kat b2b grup nama kita cik rai fara ana :) (kantOi)

wow, outdoor tepi pantai! suka nyaaaaaaaaaa

cikdidasyuhada said...

la, cik rai ke? hehe~ x nampak garang pon name tu. rase comey.bese serigala itam je.manede lg wane maroon.hehehe

haah.incik tunam yg nk outdoor tepi pntai. kite ikot je. hehehe..

Post a Comment