:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

rabbana!

hyeeee!!

untuk wordless wed arini, nak bagitau awal2, TAK WORDLESS PON. sebab kite nak rewind umor kembali ke alam remaja sikit. so banyak bende la jugak nak di ceritakan. 

nape entri kali ni bertajuk RABBANA? ok. now, im introducing my GANG time sekolah dulu. the gang which is known as RABBANA!

nape RABBANA?? sebab kami tiru rabbani tu.kan ahli nasyid die RAMAI gile. so sebab my gang ni consist of 8 people *kire ramai la tu kan?*, maka kami namekan gang kami ni RABBANA.

ahli2nye??

8 super HOT garls!

8 super CRAZY garls!

8 super COOL garls!

8 super CONTROL garls!

8 super AYU garls! 
plez pardon all the pics yang tak cukup 8 orang. sebab gang kami berjumlah 8 orang, maka kite letak sume 8 di caption gambar2 tu. hehehe~ and kalu kualiti gambar kurang memuaskan, sowi. kite scan je gambar2 ni.

ada antara kami yang kenal since sekolah rendah.ada jugak kenal mase masuk form 1 tu. tapi ke lapan2 kami mule kenal and rapat start form 2 sampai form 3. then lepas form 4, sume blah pergi sekolah lain. tinggal kite dengan cik wa je. sedey tol mase tu. sob3~ tapi alhamdulillah, still lagi kontek2 dengan dorang sampai sekarang.

tapi kan, sekarang ni sume dah berubah. pe yang berubah?? nak tengok tak kami dulu dengan kami sekarang?? beza ke same ke. nak tengok tak?? hah! jom cekidaut! sambil2 tu, leh kenal sekali name ahli2 gang kite dulu ni. wiwiwi~










haaa, sile tilek2 dan bagitau sape yang PALING berubah kalu compare dulu dengan sekarang. wihihihi~

yang berubah bukan muke aje tau. STATUS pon dah berubah. 3 dari ahli geng RABBANA dah bertukar status jadi WIFE orang.

azie & saufi
~ 14.03.10 ~
tina & azuan
~ 27.11.10 ~
dila & dino
~ 26.5.11 ~
2 ahli lagi pulak dah tukar status jadi TUNANG orang and SOON-WIFE-TO-BE. insyaAllah in 2012.

leen was engaged on 12.12.10
i was engaged on 03.09.11

lagi 3 ahli RABBANA masih lagi TAK bertukar status secara rasmi. boleh cube masuk line kalu berkenan. *pomot kengkawan sikit*

cik fi, cik wa & cik agie
*tapi cik fi & cik wa tu single but not available dah sebenarnye. ngehehe*
dah lame rasenye RABBANA tak gather same2. kalu gather pon, mesti tak cukup korum punye. yang bese lepak same2, yang tak kawen lagi je. yang dah kawen tu, macam susah sikit nak kuor hang out same2. takpe. kami yang belom kawen ni paham. lagipon, sekarang sume bizi dengan komitmen masing2. sume dah ada keje. except kite je yang tanam anggur tak masak2 lagi ni. huhuhu. tapi tula, kengkadang RINDU GILE nak HUHA cam dulu2. wei RABBANA! KORANG TAK RINDU KE?? huhuhu~

a REUNION at tempat bese kami jumpe. *tak cukup ahli*
tengok, sume bergaya sopan dah.
LAIN sungguh banding dengan dulu
McD ganu
at rumah tina on tina's wed

dear my RABBANA,

if you ever read this, i just want YOU to know at all the MEMORIES that we had, have and will have, will be forever there in my HEART. time, place, people might change but i do hope that WE remain the same. as FRIENDS. and it is for sure, for FOREVER. SERIOUSLY, I HEART YOU BEAUTIFUL LADIES! 

lotsa LOVE from ME who miss YOU SO MUCH!

p/s: entri adalah hasil keRINDUan membuak2 pada ahli2 RABBANA yang lain lepas spend mase beberapa hari dengan cik wa & cik fi. & ooh korang, i curi uolls punye gambar and edit. jangan marah ye? heeee~

ok. dah abis. tata!

6 juri awam:

izaFiza said...

aku tgk masing2 muka xberubah pon.heee..

cikdidasyuhada said...

hahahaha..same ea? muke same, warne kulit and bentuk muke bruboh gop.hehehe~

Qistina Azuan said...

waahhh, rindu gile pas bce belog dida . . adeh, bila la nk gather blk ni? erm, part gambo dlu n skg tu mmg tekunla cik dida kite, siap crop sorg2, tabik springlah. hehe, tp dlu hitang nya sorg2 op. nk2 tina hitang kali. haha.. time gambo rama2 tu, nk nopat xtahan tu. mcm knk2 ribena sgguh, smbil mkn cekelat lop tu. hehek. byk nk komen ni. smbung esok lok. nk tdo jp. nite. .

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
SopieYantie said...

so sweet la dida...miss u olz...pahni kalo ade plan insyaAllah aku join la...try my best tp xley janji...almaklum la...idup xbp nk jauh ney pyh sket...hehe...tp yg pasti tenkz 2 cik dida tuk post yg cun ney...=)

cikdidasyuhada said...

tina: tina ke itam skali?? wase cm ada ag org len itam pd tina.miahahaha. tula..ssh op nk gather same2 skg ni. sbb sume dh ada komitmen len. time mri mood nk edit gmbo. tu rajin oo.hehehe

azie: insyaAllah plan terdekat b4 mjlis kwen aku. gather bln 3 ekgi.hehehe..masey2..post ni smate2 utk sep2 kite..:)

Post a Comment