:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

vacation-girls day out-bachelorette party-shopping! versi pertama

hai sume!

seperti yang di janji semalam, arini kite nak hapdet belog buruk kite ni. mule2 skali cite pasal vacation kite bebaru ni yang sampai tak sempat nak lawat belog ni.

ok. jujurnye, bukan la vacation sangat. kite gi kolumpo tu untuk writing test for the job yang kite apply. so, alang2 dah berada di sana, teruslah kite bervacation. hihi. vacation kite jimat je sebab kite stay umah akak besfren kite. selain kolumpo, kite jugak gi jalan2 kat nilai and port dickson. 

vacation kite ni bersame2 2 kawan kite. cik fi and cik wa. kite gi nilai tu mule2 sebab nak teman cik fi cari kain sampin untuk anak2 pra sekolah die. tapi takde plak kain sampin tu. lalu, bende lain lak yang kami sopimkan. boleh tahan banyak jugak la. penuh bonet kete cik fi. hehehehe~

cik wa berbaju belang. cik fi berbaju putih

cik dida & cik fi

cik wa & cik fi dok kuorkan sume barang dari bonet WVS 484

gigih dorang susun barang

kite jugak yang syok2 dok amik gambo dorang tengah rajen. hihi

then mase kat nilai tu, tetibe je kuor idea dari mane ntah. nak jenjalan kat pd lak. kire cam ondaspot kami setuju nak ke pd. nasib bawak baju dah sume sebab bajet nak tido kat otel dekat dengan tempat kite test tu.

kat pd, kan main kami. sakan bergambar! ni kire girls day out kami jugak la. selalunya kat ganu je. kali ni kami leh jenjalan sampai pd. memang je teruja! and gedik juge. hahaha~ sakan beno kami bergambar! dah tak hingat dunia. oleh sebab kami ber3, tatau nak mintak tolong sape amik gambar, boleh je kami timerkan kamera tu. bersemangat tol! last2 ada abang yang meniaga kat situ bantu kami amik gambo. kecian agaknye kami terkial2 nak setkan kamera then nak posing lagi. haish, dah lame tak buat keje gini dengan cik wa n cik fi. tu yang gedik lebih tu. hehehe~

cik fi excited cari topi

cik dida ngade2 posing dengan topi

cik wa teruja dengan bende alah ni

mari2. pilih topi!
wuhuuuuu! banyaknye pelempang! eh, pelampong!

gadis koboi! miahaha~

mintak akak tepi jalan tolong amik gambo

cik dida & cik wa di PD
cik wa & cik fi di PD

cik dida & cik fi di PD

cik fi yang capturekan gambo ni

muke tahan panas tapi tetap nak posing

berjuta bintang di langit....*lupe la lirik lagu tu*

bachelorette party tu tak lah cam party sangat. juz gi kedai makan lepak2 and makan2 sambil revise balik time memuda kami kat sekolah dulu. memang gelak je keje kami. sakit perut dok ingat peristiwa2 yang kami laluli dulu. CIUS sangat tak caye bahwe kami dah tinggal sekolah dah 8 tahun dah.! setiap kali jumpe, musti bab merewind kenangan silam tu ada. I BET WE MISS THE GOOD OLD DAYS TOO MUCH!!

em, kite nak stop dulu. ada keje jap. lagipon dah panjang kite membebel ni. nanti sambung cite kite ni dalam entri seterusnye. kalu kite rajen, malam ni kite sambung, kalu tak, esok jela. hihi~

ok, dah abis. tata!

0 juri awam:

Post a Comment