:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

vacation-girls day out-bachelorette party-shopping! versi kedua

ohoiiiii! 

jadi ganas sikit untuk permulaan kali ni. hahaha~

ok, sambung cite dari entri ni. 

balik dari pd, kami gi stay kat hotel putra muda kat area chow kit tu. maklumlah, tengah takde duit and kene berjimat, terpakse la dok hotel murah je. nasib hotel tu ok je. ngeh3~ esok tu, after my test, kite gi beli buah2 sikit untuk bawak balik pada femli kite. then lepas zohor tu, kami bertiga gi SHOPPING kat sogo!


well, sogo kan tengah sales. gile ramai orang! kite rase sesak sangat sebab kite tak suke gi tempat ramai orang. tapi terpakse gi sebab nak beli barang2 kite untuk hantaran nanti. memang rabun-gelap-rambang mata lah tengok bebarang kat situ. rase cam "kalau lah aku kaya, bestnye shopping time ni!". tapi tu cume imaginasi dan anganan diri sendiri je. huk!

best memang best bile banyak barang. tapi bile TERLALU banyak sangat barang and choices, kite pon jadi pening jugak. taktau nak pilih yang mane. hati cam suke sume je. nasib lah kite tak kaya, kalu tak, mau satu sogo kite borong! hihihi~ pening memang pening, tapi kite shopping jugak la haritu. beli handbag kite, perfume utk incik tunam and kasut kite. so dah bleh cross lagi dari WEDDING CHECKLIST  kami. em, terketar2 je rase time nak bayar. maklumlah, tak pernah bayar pakai duit sendiri kalu barang2 mahal ni. bese abah yang bayarkan. and kite pon jarang pakai barang mahal. huuuu~

sikit je barang kite beli

muke hepi sebab dah setel few barang hantaran

PENAT GILE gi shopping tu. kami dok sogo dari kol 3 sampai kol 7. tu pon sebab dah tak larat nak shopping lagi. kalu tak, rasenye mau bertapa lama lagi kat situ. ngehehe~ and lepas tu kami gi makan kat sentul. lupe lah kedai tu name pe. tapi comey sebab kat kedai die ada pondok2. mase tu muke sorang2 ntah pape je sebab penat. tapi still gelak tak sedar diri bile bersembang. hahaha~

di kedai makan

penat tapi posing itu wajib!

my meal. kuey teow tomyam n honey dew

cik fi posing dengan kuey teow kungfu cik wa

orang kaye. banyak bnor tepon

cik dida memang owez teruja kalu pasal makanan!

muehehe~ TAMAK!

uuuu...baunya sodap!

terliurrrrrnyeee! nyum3!

ok, mate cik wa MEMANG besor! *sinis* miahahahaha~

emmmmm.. yum3!

yuhuuuu! rasenye memang sodap! kaw2!

khusyuk je cik wa kacau makanan. cik fi menten posing

ni tamak jugak ni. hahaha~

before makan, bergambo dulu

cik fi and her mushroom soup. diner gaye omputis gitu!

lepas makan, balik. mandi and sembahyang, and terus BUMMM atas katil! penat toksah cakap lah. sangat2! then pg semalam kite gerak balik ke ganu. petang sampai. so, tamatlah kisah vacation-girls day out-bachelorette party-shopping kite. 

p/s: kite tls sikit2 je sebab time tulis entri ni, kepala sakit. penat gi jenjalan kal kolumpo tak habis lagi, semalam gi jenjalan lagi dengan incik tunam lak. cite tu sambung in next entri lah.

ok. dah abis. tata!

5 juri awam:

Liya Laa said...

Wahh...sakannya..

cikdidasyuhada said...

sakan sangat2 sampai penat gile.hehehe~

cik.mila said...

oit..b2b xelok minum ais!

cikdidasyuhada said...

hahaha..mase tu x mampu nak pikir menu pe dh wei.ikot sedap je.lapo and penat sgt.hehehe

awek remy said...

Gambo kite kt tmpt se lg tu xdop ke mmg xleh nk ltk sbb bahaye???hahahaha

Post a Comment