:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

azamS 2o12

salam sume beautiful and hensem people!

SELAMAT TAHUN BARU!!! 

SELAMAT DATANG 2o12!!!

boom! boom! kebaabooom! *sound efek fireworks*

bile bercakap pasal tahun baru ni, memang dengan semangatnye sume orang akan bercakap pasal azam baru dorang. kite pon lebih kurang same la. AZAM beria2. tapi yang tercapainya tak la banyak sangat pon. 

by the way, untuk tahun 2o12 ni, kite ada few azamS yang insyaAllah kite akan dapat and usahakan untuk dapat.

azam skema kite yang utama adalah untuk berKERJA! bile kite dah ada kerja tetap, or atlis berkerja, kite akan punye pendapatan sendiri. takde lah nanti kite susah hati or menyusahkan hati orang lain bab2 kewangan tu. so nak wat preparation kawen pon tak la rase sesak sangat. tak lah pening dok pikir pasal duit sume tu.*bahana takde duit tapi gedik nak kawen*.  kite harap sangat tahun ni kite akan dipostingkan. tak tau lah bulan berapa. kite just BERHARAP kite akan di postingkan one day in this year. HOPEnye before majlis kite la.

untuk azamS gedik plak, erm, kite nak tukar status dari CIK dida syuhada jadi PUAN afiq ruzme. and kite nak always forever with him.  insyaAllah in 145days, azam kite ni akan tercapai. amin~ 


then, azam gedik kite yang seterusnye adalah untuk TURUNkan berat badan! rasenye azam ni dah bertahun2 dah tersenarai. tapi tak pernah tercapai dengan jayanya. bile turun sikit, tak lame lepas tu mesti naik baik. geram sungguh! tu yang tahun ni azam ni tersenarai dalam azam yang gedik. sebab tak tau leh tercapai ke tak. lagi2 dengan godaan berat kat umah ni. *banyak makanan best yang FOC*. tapi rasenye, tahun ni memang SERIOUSLY, like SERIOUSLY kene work this out. kalu tak, konfem nampak buruk atas pelamin nanti. takkk naaaaaaakkk!!


ni bukan kaki kite ok. gambar ni kite kebas dari pakcik gugel.

please. please. please. kite nak kurusssssss!

well, tu lah antara azamS utama kite untuk tahun 2o12 ni. tak nak berazam yang lebih2 and melampau2. kang tak tercapai susah hati plak. huhuhu~ em, kalu takde aral melintang, yang satu tu insyaAllah lah akan tercapai. yang lagi dua tu, tak tau nak cakap lah. harapnye tercapai jugak lah. doakan kite k? tengkiusss korang! ~xoxoxoxo~

so, ape azam or azamS korang untuk tahun 2o12 ni? ce cite~ ce cite~

ok. dah abis. tata!

2 juri awam:

Cik SaL said...

kite pn nk kurus jugak!!!

cikdidasyuhada said...

kannn?? kite nak kurus tp x mmpu nk mnahan godaan makanan kt umah ni.sob3~

Post a Comment