:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

bunga tangan


ok. tajuk simple and jom stret to the point.

soklan yang bermain di minda. bunga tanga ni penting ke mase akad nikah?

sebab dok tengok kengkawan B2B bincang and discus pasal tu. so jadi terpikir soklan di atas.

sebab kite rase, kite TAKDE bunga tangan kot mase akad nikah tu. sebab memang langsung2 tak pikir pasal bunga tangan untuk di pegang mase akad nikah. TAKDE. NILL. ZERO.

and kite tertanye2 jugak, whats the purpose of bunga tangan mase akad nikah tu? kite rase, mase tu kite dah tak pikir lain. bunga tangan ke mane. kite ke mane. dok sebok dup dap dup dap je. sebab dah boleh bayang diri sendiri kalu nebes camne. so rase takde bunga tangan boleh je. em, ke pegang bunga tu boleh hilangkan nebes? kalu boleh, nak pegang jugak lah! miahaha~ eh, ke pegang bende tu untuk buat tangan tak nampak kosong? boleh jadi jugak kan? -.-

ok. maybe kite ni sumone yang narrow minded kot sebab tak boleh pikir the use of bunga tangan mase akad nikah. bende simple tapi kite tak nampak kegunaannye. tapi tula. kite rase cam bende tu takde guna la time tu. menyemak je ada lah. and kite tak suke bende yang semak2. huhuhu~ kalu time sanding tu lain la. bende tu macam harus ada. sebab bese2 kalu orang kawen, bende tu ada. tapi pada kite, kalu takde takpe je. hehehe~

kalu kite nak bunga tangan, kite nak cam yang di bawah ni. ^___^

bunga febret kite!


simple and saya suke


suke sebab wane and ada bunga tu

senang cite, kite TAK KESAH if takde bunga tangan mase akad nikah or sanding. tapi if KENE ada, kite suke and kite nak yang simple je. cam yang kat atas ni. hicks! *gedik plak tetibe*

korang camne?

7 juri awam:

Cik Azizah said...

takde pon xpe yang..sebab kebanyakan mak andam yang sediakan HB ni..

cikdidasyuhada said...

mak andam kite skali dgn yg pakej plamin. so kire dorang dh sedia la kn? huhuhu

BitsBest said...

dear,

bunga tangan sebagai penyeri..
takde pon takpe..ups to u.

ibarat macam muka kita lah time kawin kalo takde make up...kan tak berseri tu.

ahaks!

yes mak andam akan sediakan HB tu, tapi kena makesure fresh flower or artificial flower...

which one u like? tell tehem :)

cikdidasyuhada said...

ooh..ngee..kite cm x ksh je x de bnde tu.time akad nikah la.time sanding nk jgk.hahaha..

mak andam kite rase x sedia.sebab dlm pakej dh ada.tp mst bnga plastik je.kite cm nk bnga fresh.heee~

eyie said...

Klo anda brkesmpatan buat sendiri la memuaskan hati. Bleh plih warna n bunga kegemaran anda serta design mengikut kesesuaian busana anda. Anda perlukan bunga n ribbon n bbrapa minit sahaja (^_^)

Dell said...

comel kan yang first tu ? ;D
awaaakkkk !!
saya followwww awak .
jom follow sy balik !!
ceritabakalpengantin.blogspot.com
^___^ nanti kote jalan2 lagi ye sini.

cikdidasyuhada said...

heri!! rindu awop! hehehe..sy nk buat sndiri tp sy x kreatif la awk..awk la tlg wat ke sy..neh3? hehehe

dell..kite dh folow awk..thnx folow kite..tp kite x hapdet sgt pon.hehehe

Post a Comment