:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

Contest by IzaFiza : When u be the biggest part of me

ohoooi sume!

ganas gile kite arini. dok ohoi2 kat orang. kalu mak mertua dengar ni, terus kene sound ni! sound dah la ye ma. jangan rejek. muahaha~ eceh, sekarang ni kalu bercakap, asik yang related dengan kawen la, in laws la, dah gedik sangat agaknye kite ni. theeee~ haaa, alang2 dah gedik bab2 kawen ni, kite pon nak la menJOIN 1 kontest by kawan kite, cik-bakal-jadi-puan izahafizah. pastinye relate bab2 gini la. ngeee~

tadaaaaaaaaa... ni haa kontestnye.

http://izahafizah.blogspot.com/2011/12/contest-by-izafiza-when-u-be-biggest.html

syarat2 untuk kontest ni senang je. *kite copy paste dari belog tuan punye kontest*

  1. Buat entri yang bertajuk Contest by IzaFiza : When u be the biggest part of me.
  2. Copy banner atas dan link ke entri contest.
  3. Pilih SEKEPING gambar bertemakan majlis perkahwinan.
  4. Anda bebas memilih gambar majlis anda sendiri atau perkahwinan sedara mara atau kawan-kawan.
  5. Kriteria yang dipilih adalah gambar yang CERIA, KREATIF dan TAK SKEMA sangat. Kalau CANDID lagi bagus.
  6. Tulis penerangan berkaitan gambar melebihi 3 baris ayat.
  7. Tag DUA orang blogger untuk sama-sama memeriahkan contest ini.
  8. Letakkan url entri anda di ruangan komen entri ini.
  9. Boleh jadi follower IzaFiza supaya anda sentiasa tahu perkembangan contest.
Hadiah-hadiahnya adalah :
Gambar menarik sangat   : WANG TUNAI RM80
Gambar menarik la jugak : WANG TUNAI RM50
Gambar boleh tahan la     : WANG TUNAI RM20

Tarikh tutup contest :
03 Januari 2012
07 Januari 2012
p/s : Contest ini akan terbatal sekiranya penyertaan kurang mendapat sambutan


jenuh jugak kite dok godek2 gambar2 yang berkaitan dengan kawen2 ni. aritu dah nak join tapi takde gambar kawen sebab external rosak. sampai kontest dah expired. tapi nasib baik cik fiza lanjutkan kontest ni. so boleh la kite join. godek punye godek, jumpa la gambar kawen dalam pc kat umah. hehehe~

gambar yang kite pertaruhkan dalam kontest ni adalah gambar kat bawah ni.

jom malu same2!
ni gambar kat majlis kawen WAN, one of the skulmate kite.
kite yang mane? mestilah kite yang terlebih malu tu. ngehehe~ yang skali dengan kite dalam gambar ni namenye zirah. time ni sume menggedik nak blakon jadi pengantin sampai pengantin sebenar kene turun takhta. wahahaha~
kite terlebih malu mase ni sebab kengkononnye kite ni pengantin pempuan. zirah tu jadi pengantin laki kite. sebab kite pakai baju kaler almost sedondon dengan die. tapi pengantin lelaki kite tak sempat nak ready betol2, dah kene snap gambonye.
time ni rombongan cik kiah ke umah wan sume pempuan je. takde golongan adam. so terpakse blakon sesame jenis. tapi blakon je tau! hehe~

ooh, alamak! dah panjang sangat dah kite merepek2 pasal gambo ni. memang dah konfem2 lebih 3 baris. mintak maap la cik fiza. almaklumlah, kite suke je bercerite lebih2. hahaha~

blogger yang kite nak tag are:

1. a.d.i.b.a.h
2. dedagu cantik

p/s : kalu menang, bestnye! dapat 80 hinggit ke, 50 hinggit ke, 20 hinggit ke, tak kisah lah. bermakne sangat duit tu untuk kite yang tengah jobless ni. muehehe~ *tetibe jadi mate duitan*

ok. dah abis. tata!

2 juri awam:

izaFiza said...

haha..kelakor..

gud luck awop.

cikdidasyuhada said...

ngehehe..masey awop!

Post a Comment