:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

gedik


ok. cius kite gedik arini. spesifiknye sekarang. 

esok dah tau nak kene bangun awal pagi untuk anto adiks gi skolah. tapi tak tido lagi. tadi sebenarnye dah baring and ready nak tido. tapi tak dapat. kalih sana, kalih sini. last2 bangun. tak de keje sangat memalam bute ni. maka gi dok blog walking. dok bace artikels and yang paling penting, dok godek pesbuk incik tunam.  dok tengok gegambos die. then senyum sorang2 then gatal! *alahai, tomeynye laki aku ni. kiput!*

nape ni? nape ni?

ahhh! FINE! 

kite tak leh tido sebab RINDU die. (-.-)


huk! gedik lah syuhada ni kan?! padahal semalam dah sembang dah 2 jam lebih.*cair taik tinge sembang lame2*. then tadi mesej lagi. tapi tak tau lah nape rindu sangat kat die sekarang ni. *tepuk dahi sendiri*.  

nak gi tido peluk INCIK KUYU and CIK BIYU erat2 lah malam ni. *gaya slame ni tido tak peluk dorang*

sangat sensitip bila tahap rindu melampau. sekian~

2 juri awam:

cik.mila said...

hoho..gedik nye..mjur nak nikah bln 5 je..hahaha :P

cikdidasyuhada said...

iyeeee...sangat gedik! haish! menci kat diri sndirik!!

Post a Comment