:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

hantaran

salam uooolss!

dah beberapa hari kite tak hapdet belog ni. kinda bizi sikit lah dengan preparations anak2, adik2 ke sekolah. adik2 yang nak ke sekolah, akak plak yang lebih2 kene prepare untuk dorang. nak wat camne, sekarang kite tengah menggalas jawatan MAID berjaya. hahaha~

by the way, cite terbaru kite yang tak lah baru sangat is pasal hantaran kawen kite. yey! ALHAMDULILLAH sangat2 sebab hantaran2 yang boleh di kire sebagai memerlukan kos yang tinggi telah selamat di beli sumenye. phew! lepas ni tak yah pening2 pikir. hahaha~

kite beli hantaran kite kat tempat murah je. kat SOGO je. sebab aritu dah alang2 di kolumpo dengan femli and dengan kawan2, terus la beli ciap2. lagi pon mase tu tengah YES yang memang la YES! menghabiskan duit kite! huuuu~ tapi jam tangan kite beli kat ganu je. sebab dah lame gile dok berkenan kat jam tu. servey kat len pon tak masuk hati sebab hati dok melekat dengan yang tu dah. kite gi beli barang2 hantaran kite dengan femli and kawan2 je sebab incik tunam dok jaoh. so kene la beli barang hantaran asing2, sendiri. *kite dengki sangat2 tengok orang boleh beli barang hantaran same2. hukhukhuk*


antara barang yang di beli

selain beli barang2 hantaran kite tu, kite ada juga beli barang2 untuk doorgift. beli kat NILAI 3. paperbag, doorgift and sewaktu dengannye dah di beli. penuh kete kite gi borong kat nilai tu. haha~ yang untuk paper bag, kite beli kat sini haaaa~

murah dan banyak pilihan

muke bahagia sopim paperbag yang murah

pilih kaler paperbag haruslah ikot tema sanding

doorgift plak kite beli kat sini



kite tak banyak ambik gambar la baru2 ni. sebab kite lebih fokos cari barang and jadi drebar. hehehe~ doorgift and barang2 hantaran yang kite beli tu, biarlah jadi SEPRAIS dulu yek? tunggu la lagi 5 bulan. kite tunjuk on kite punye wedding day tu. miahahahaha~

papepon, kite GUMBIRA dan LEGA dah sebab bahagian most of bahagian hantaran dalam checklist, sudah mampu di potong! phew!! *kesat peluh kat dahi*

- sirih junjung
- kek
- buah
- coklat
- jam tangan *done
- set perfume *done
tafsir Al-Quran *done
- handbag *done
kasut *done
kain pasang *done
- manisan

harapnye lepas ni incik tunam kite akan beli barang2 die plak. kalu boleh di setel awal bab2 barang hantaran ni, bagus jugak. nanti dah tak yah pikir dah. kan3?

ok. dah abis. tata!

8 juri awam:

Cik SaL said...

awk beli jam ape...hehehe..nk jugak kite tau kn..kite xde idea la

UyaRayza said...

weekend hari tue uya settlekan brg hntrn..sukeeee

cikdidasyuhada said...

cik sal, kite beli jam bonia je..heee~

uya, lega kan bile dh setel? kite ada bace jgk blog uya psl tu..best la leh sopim same2..*jeles*

mrs irmidrza to be said...

owhhh...best gak kat sni ek..hehehe...

cikdidasyuhada said...

best sgt! kt kedai2 kt atas tu, byk gile pilihan.rambang mate jap kite tgk.

Cik Azizah said...

hehe seronok die yer..hehe

ilaSham said...

Wahhh, borong sakan nampok gayanya..saya dok beli nape pon2 lagi..

cikdidasyuhada said...

puan jijah..sonok bile memborong..lg sonok sbb abah byr..miahahaahahhaha

ila..bile mjlis? x pe..slow2..kite ni sbb alang2 gi, jd terus beli.huhuhu

Post a Comment