:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

happy eniversary mom and dad!

selamat petang!

semalam kite dah cite pasal eniversary kite. arini kite nak cite pasal eniversary parents kite lak. on this day (24.o1.12), maksudnye dah 26 tahun parents kite kawen. subur benor umi kite. kawen awal tahun, akir tahun dah dapat anak. kite le teww! hihihi.

muke kite cam umi kite ke abah kite?
*ignorekan aksi spastik kite tu*

kite takde pon celeb besar2 eniversary parents kite ni. besenye makan kat kedai je for event gini.tapi arini tak kuor makan2 kot. so tadi umi just belikan kek black forest untuk kami sume. 1 slice for each of us. cukup la tu. makan banyak2 kang bising plak bile berat naik. hehehe. umi memang tau kite suke black forest. lagi2 yang kat secret recipe tu. peh, sodap gile! hilang terus pedoman kite bile tengok kek tu. terus lupe diri tengah diet. muehehe. tapi takpelah. skali skale je makan kek. lagipon dah lame rase nak makan kek black forest tu. akhirnya dapat jugak. diet tak jadi pon takpe. demi makanan idaman kate orang. ngeh3~


em, kite bercite2 dan berazam untuk jadi cam parents bile dah kawen nanti. ada orang, bile dah tua, dah segan nak pegang2 tangan bile berjalan2. tapi umi abah kite tak gitu. dorang sangat loving. sampai ke tua camni pon loving2 lagi. kalu gi jenjalan, dorang still holding hands. still lagi peluk2. kite rase sangat sweet gitu. kan3? 

time cuti2 malaysia kat melaka

last but not least

 kite doakan parents kite berkekalan sampai ke syurga sana. semoga Allah memanjangkan usia mereka supaya mereka sempat bermain2 dengan cucu cicit mereka. semoga Allah sentiasa melindungi mereka dari segala musibah. semoga Allah selalu memberkati dan merahmati mereka. AMIN.

my loving parents

P/S: all ur anak2 comey and kacak love u mom and dad! xoxo!

tahun depan tambah lagi ahli keluarga. insyaAllah.

0 juri awam:

Post a Comment