:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

jeles. perlukah?

hohoho

tak nak merepek lebih2. just tak de keje lalu nak meluah perasaan.
 
jeles tengok kengkawan incik badul belikan kek untuk die.
jeles sebab kite tak leh celeb beday die even ni beday 1st die dengan kite.
jeles sebab kite jaoh and tak leh wat sume tu dengan die. untuk die.

ada orang dapat kek angry bird. ngeh3

tapi
kecomeyan incik badul dalam gambar ni mengubat rase terkilan kite.
lagipon, tunggu lah few days lagi.
semoga rase terkilan kite hilang and die suke.
ngeh3~

p/s: entri merapu takde point. dush diri sendiri sebab dengan kengkawan lelaki incik badul pon nk jeles!

0 juri awam:

Post a Comment