:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

krisis jiwe

ok. tadi selain kite gi jumpe OP, kite ada jugak gi teman kawan gi sevey plamin untuk majlis die which is on 2.6.12. then teman die tempah baju nikah die jugak. 

kesian jugak kat die sebab date yang die nak tu dah agak ramai orang booking. maklumlah, waktu tu cuti sekolah. memang je time hot. nasib kite booking awal. huuu~ ok. satu part kite dah lega. eh, dua part la.sekali dengan OP tadi.

tapi, mase kite ikot die tempah baju nikah die, memang kite dah rase lain macam mase tu. bukan ape. die kawen lambat pada kite tapi die dah gi tempah baju nikah. kite ni, KAIN untuk buat baju pon tak beli lagi. bijak tak? bijak tak? *lempang diri sendiri* ok. mungkin la kite tak patot kisah sebab majlis kite lambat lagi. tapi nanti nak upah orang jahit. nanti nak manik2 bagai. bende tu bukan boleh siap dalam mase sejam. sehari. kan3?

kite dah ada rase nak stres ni. tengah cube tenangkan diri supaya jangan stres. tapi kite tau, kite memang dah stres pon. adoi! banyak pulak perkataan stres. ni lagi mengkucar kacirkan hidop kite bile kite takleh nak proceed preparation majlis kite sebab kite tengah miskin hamat! rase pathetic gile sekarang ni hokeh! rase sensitip tahap ultraman taro dah! huaaaaaaa~

bila nak posting ni?

bile tak posting, maksudnye takde keje. bile takde keje, maksudnye tak de duit. bile takde duit, maksudnye takleh prepare untuk majlis kawen. bile takleh prepare untuk majlis kawen, maksudnye kite tensen la!

sangat kene dengan kite sekarang

joo yoo rin kate kat seol gong chan, kalu nak lari, jangan gi tempat jaoh. tapi gi tempat tinggi. masalahnye mane kite nak gi tempat tinggi malam2 bute ni? berdiri atas katil jela kot. tapi ape guna.bukan ada view tantek pon. eh, tapi kalu gi kat tempat tinggi, kite plak gayat!

ok. nampak sangat kite ni dah melampau. tak memasal masuk joo yoo rin. dush! papepon, the point is, i think i need a place to cool down. kalu siang ni, haruslah pantai jadi tempat persinggahan kite. 

rindu kat pantai

tapi ni malam. so, OFF TO BED SYUHADA!
katil pakcik gugel. dapat katil ni, taknak bangun2 dah!

0 juri awam:

Post a Comment