:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

OP ooh OP

hohohohoho..*gelak santa sebab ati tengah gumbira*

gumbira sesangat ni sebab baru lepas balik jumpe OP. bukan opie zami tu ye. ni OP = Official Photographer.

dulu pernah buat entri pasal OP yang menjadi pilihan hati. tapi takde satu pon dari list OPs yang di senaraikan menjadi pilihan. sume sebab kite ni pengantin budget. *kesian kat diri sendiri*

so sape OP yang kite pilih untuk merakamkan detik2 manis kite tu?

tadaaaaaaa!! ni dia.

mood nak kawen so OP pon harus bermood same ye
sape die ni? majistret? lawyer?

ish, ape plak? kan dah cakap tadi, OP. hahahah~

OP kite ni namenye hanif. orang ganu tapi keje key ell. kite tahu pasal die thru pakcik gugel la. incik tunam dok search2 pasal OP and kuor la pasal die. and bile melihat pada pakej dan harga yang di tawarkan, *seswai untuk pengantin budget cam kite ni*, so kite and incik tunam bersetuju untuk hire die for the majlis at my home.

so kite kontek die and bincang2. bile dah ok sume, bayar la deposit. bayar deposit dulu. tak tengok lagi hasil keje depan mate. just depends on gegambos kat pesbuk and blog die je. tapi kite suke dah gegambos die tu. hicks!

last few days, mrs hanif tu msg kite ckp dorang balik ganu. kalu nak jumpe untuk tengok sample gambar and album boleh. so kite on je. tadi kite pon kuor la gi jumpe. segan jugak sebab tak kenal. nasib baik lah OP kite and mrs die tu jenis banyak cakap jugak. takde la kite kaku sangat. kite rase die ok. and kite tengok gambar and album die buat tu. kite memang rase lega gile! cantek! kite suke! terus rase tak sabo nak kawen! hahaha~ *gedik sudah datang!*

antara hasil tangan incik-bakal-OP-kite

simple tapi nampak gah

pandang ke atas. suke shot gini!

yang ni masuk kat sini sebab dengki baju die! *tema kite yang tak jadi.sob3*

kalu korang tengah nak servey2 OP, leh la try tengok die ni. murah and seswai untuk pengantin budget cam kite. hehehe~ 



*incik OP, kite pomot awak ni. leh DISKAUN lagi tak? miahahahaha*

5 juri awam:

cik.mila said...

wah hepi la dia..brp riban wes? :)

cikdidasyuhada said...

1 riban sahaje. hehehe~

Afzan Mazelan said...

Afzan Mazelan

http://afzanmazelan.wordpress.com

hello there :) saya menawarkan pakej photography utk pelbagai event murah dan hasil yang menarik dan bpuas hati. sila sila lah singgah ;) cepat cepat grab promotion! :D

Afzan Mazelan said...

Chroma Photografix

https://www.facebook.com/ChromaPhotografix

hello there! kami menawarkan pakej photography utk pelbagai event murah dan hasil yang menarik dan bpuas hati. sila sila lah singgah dan like page kami :) cepat cepat grab promotion! ;)

cikdidasyuhada said...

afzan mazelan, sorry. sy dh ada OP. btw, thanx 4 the offer. :)

Post a Comment