:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

wordless jumaat yang gedik

salam sume!


tetibe gedik nak wat entri wordless jumaat lepas tengok gambar incik badul dengan abon ni.
*padahal tak wordless langsung pon*.

gambar kat atas tu gambar profile pesbuk incik badul. die baru tukar profile pic sebab die cakap tengah ari tadi terjumpe osbon ni haa kat kedai makan kat bintulu tu. so die kinda excited la. siap tag kite lagi kat gambo ni. *nak menunjuk la teewww!*

 ni entri gedik kan? so part gediknye ialah, kite suke tengok incik badul dalam gambo ni! kite rase die COMEY sangat! die siap tak leh time hakikat kite cakap die tomey dalam gambar ni. muahaha~ kite nampak die comey sebab kite suke die rambut pendek gitu. KEMAS! and kite suke tengok die pakai BAJU MELAYU! sebab nampak cam lelaki kampung. and of coz, nampak cam lelaki melayu terakhir je. hahaha~ ok. kite tau. kite memang kuno2 sikit. tapi kite memang suke lelaki yang ala2 kekampungan sikit. lalalala~

kite tengok gambar ni then sengih sorang2. umi kite tanye nape sengih2 tu. kite cakap, "tunang kak nampak ensem lebih la arini. pakai baju melayu. ensem. rambut pendek. ohsem. kak tengah jatoh hati ni!!". umi kite gelak kat kite cakap kite gatal. alahai, kite memang tengah gatal pon ni! ngeh3~ 
*korang sile muntah hijau!*

incik badul, keep up the keKEMASan and keENSEMan itu untuk saya yerk? tapi untuk saya sorang je tau! ailebiu! hihihi~

0 juri awam:

Post a Comment