:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

kad kahwen!

duuuuuh!

lame gile tak hapdet belog buruk ni. tu sume gara2 tenet kat umah yang tak bape ok. tak boleh bukak belog. if boleh pon, kosong je pagenye. stress tol.

tapi sekarang dah ok sikit tenetnye. so sekarang nak lepas gian menulis la. nak cite pasal kad kawen la kali ni.

contoh kad kawen yang di cilok dari pakcik gugel. 

before ni, dalam last week, kite ada gi sevey kad kawen kat kedai yang kawan kite cakap murah. yes. memang agak murah kat situ. kad yang singgit lebih, if amik 1000 ke atas, jadi x sampai 90 sen pon. tapi mase tu kite gi sevey je. tak booking pon lagi. amik2 gambo sebab malam tu mesti nak kene buat perBENTANGan kat incik badul. malam tu bile present kat die, cakap la nak yang mane. kite nak kad yang simple and murah. sebab kad kan orang akan buang jugak nanti. so kami rase tak berbaloi habiskan duit buat kad mahal and last2 org buang je. baik gune duit tu buat bende lain. kan? *berusaha menjadi logik*

dulu kite owes la brangan. if nak kawen, nak wat kad yang kartun2 tu. cantik and kreatif je kite rase kad gitu. tapi MALANGnye, incik badul takmo. abah pon takmo. sebab dorang kate childish. nanti nak bagi kat kengkawang dorang, malu je. KAD KAWEN ANGANKU MUSNAH! sob3~ so mase sevey tu, sevey yang bese2 jela. tahan hati tengok yang cantik2. dok ingatkan diri sendiri supaya jangan membazir sangat bahagian kad tu. huhuhu~


cantikkkknyeee!!

then, last two day, kite gi festival pengantin kat TTC. tunjukkan abah and umi plamin kite nanti. nasib dorang suke. hehe~ so yang kad ni kite sevey2. and kedai kad kawen yang kite gi tu ada jugak buat promosi. terus la tengok2 dengan abah and tunjuk mane yang kite nak. yang dah bentang kt incik badul. abah ok je. bile balik umah, abah cakap nak finalize lg list guess die. adoi! ramai benor ke abah nak jemput? dupdabdupdab dah kite. jangan la ramai abah ooi! *tapi gaya cam ramai je*. hukhuk~

abah kate awal lagi nak booking. sebab baru bulan 2 ni. incik badul pon cakap gitu. tapi kite cakap just gi booking dengan harga tu je. pahtu bleh je nak suruh wat lambat sikit. so dorang ok la. makan, semalam kite gi lagi TTc tu dengan kajen kite, sarah. terus lah gi booking kad kawen untuk dua side. untuk side kite and untuk side incik badul skali. nanti bulan 3 incik badul balik baru gi bagi pelan and konfem balik pape yang patot.

lega la jugak sikit kite sebab atlis kite dah ada tempat nak wat kad. kire dah halfway la tu perjalanan kad kawen kite. hehe. gambar kad kawen terpakse di rahsiakan dulu. kalu tak, tak seprais la. muehehe.

godaan sungguh tengok kad kawen yang cantik2 ni

kecoh dok beri info2 kat akak tu. 
gambar: kredit to my kajen, sarah yang terpakse jd kameragirl. hehe~

bulan tiga, kau ku seru! mueh mueh mueh~

0 juri awam:

Post a Comment