:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

kawan baru-wedding-gathering

hai...!

terus to the cite ye?

semalam kite gi majlis mila. kawan sekolah rendah kite merangkap kawan diploma merangkap kawan b2b. *banyak tol merangkap*. mila dah sah bergelar isteri yoe on february 5th aritu. tapi majlis sandingnye baru di buat semalam. 

puan mila yang gojes!

kite gi majlis mila tu dengan razi. kawan yang kenal kat grup b2b. kite nebes oo nak jumpe dengan razi. bukan pe, dulu kan kite pernah cakap, kalu tak pernah jumpe orang tu, kite jadi nebes tak hingat. razi datang amik kite kat umah. sampai tersesat die sebab kite tersalah bagi direction. heee~ *mintak maap razi*. tapi akhirnye die berjaya sampai kat umah kite. then berkenalan dalam kete sambil menujuk ke umah mila. nasib razi jenis banyak cakap jugak. kalu tak, jadi patung la kite dalam kete tu. hehe~

kami sampai kat umah mila same dengan rombongan lelaki. so sempat jumpe mile jap je. sebab epas tu mila nak gi sambut hubby die. alang2 dah de situ, kami tunggu la tengok mila sanding jap. comey sangat mila! jeles dengan die sebab baju yang die pakai tu, kite nak amik jugak utk majlis kite, tapi incik badul tak nak. sob3~ plamin mila pon simple but very nice.! hantaran die plak, mak aaih! 15 balas 15. meriah uooollls! 

the pengantin. mila and yoe

pelamin mila. *gambar gelap sikit.sowi* 

dari mila untuk yoe

dari yoe untuk mila

then kite dengan razi snap gambar dengan pengantin jugak. amik berkat uuu! hehehe~

razi. pengantin, kite

razi and mila

kite and mila. *maap. kite tersenyum over lak. hahaha*

then tengah dok tengok mila bersanding tu, jumpe izzati. mommy to be tu makin bolat and sihat. takpelah. orang tengah bahagia katekan. izzati tak tunggu lame sangat sebab die datang dengan hubby die. gambar pon tak sempat amik. then datang ler geng2 sekolah rendah kite dulu yang kecoh2. ada emi, najmi, ecah and wani and imah, *kawan wani and ecah rasenye*. ape lagi, dah datang geng kecoh, jadi kecoh la umah mila dengan gelagat kami. berebut nak amik gambar dengan pengantin. berebut jugak dok conquer pelamin pengantin tu. hahaha~ then lepas dah puas berebut2, baru kami kuor makan. sambil makan sambil sembang. bese lah. catch up gosip terbaru. wiwiwiwi~

aiseh! pengantin tak tengok kamera lak. 

sume dok bizi wat hal memasing

sesi menCONQUER plamin pengantin

kami dok sedut berkat ni. muehehe

lepas tu balik. tapi kite gi teman razi gi bukit payung dulu. umah kawan mak die. amik telekung semayang. dok sembang2 dengan makcik tu, dapat la buah duku. bile razi anto kite balik umah, die bagi jugak duku tu kat kite. alhamdulillah. rezeki. manis duku tu. hihihihi~

so last but not least, kite ada few ucapan ni.

1. pada kawan baru kite: RAZI, ITS VERY NICE to know u..! harap2 lepas ni kite still jadi kawan sampai bile2! kan nanti kite nak same2 jadi orang klate. ingat tu, kat umah mak mertua nanti, kite mesej2 tanye kabo masing2 ye? ngeh3~

2. pada tuan punye wedding semalam: MILA & YOE, SELAMAT PENGANTIN BARU..! semoga cepat dapat baby! hoyeah! hahaha~

3. pada gathering team: GENG2 KECOH SKTP, nanti akhir bulan 5, ready mari wat kecoh and wat gegor umah aku lak ye?  mueh. mueh. mueh.

12 juri awam:

Cik Nasha Nadya said...

wahh..
meriahh..
eh,eh.. kite pn nk jd geng jugak la.. sebab kite pn nnt jd org kelate gak.. hahah..

Liya Laa said...

Meriahnya. Lps ni kene pergi wedding Dida nie. Heee

cikdidasyuhada said...

cik nasha: jom! meh jadi geng kite! nnt leh la kite gosip2 hows our days kat umah in laws kite. hehehe

liya: meriah ble jmpe kawan2. x ingat dunia ble bersembang. haha. bolessssss.. datang la majlis kite.. nnt ada kad kite bagi. hehehe

izaFiza said...

sobsob..terkilannya xdpt pg.huhu.=(

cikdidasyuhada said...

huuu. tula. sy x tau gane nk kontek awop. x ingt nak mitok fon no dr awl. x pe la. awk tgk gmbr ni je la..:)

miss.razi said...

nice to know u too dear... igt janji kte.. 1st night kat umah in-laws sms k.. hahaha.. :P

cikdidasyuhada said...

hahaha. tula. kene sms tnye ok ke x. mklumlah, org bru d umah mertua. hehe

the puffy clouds said...

canteknya kaler baju pengantin..your fren kah? congrats to her~

BTW, Nak invite you to come to our shop ^.^ Feel free to visit our shop. We are selling bags below RM 50. This is serious :) Do come

http://thepuffyclouds.blogspot.com

or find us on FB : The Puffy Clouds

cikdidasyuhada said...

yup. my fren. TQ.. :)

cik.mila said...

hee..nice entry..mekasih babe wat entry sal aku..hehe

cikdidasyuhada said...

heheh. same2..:)

cikdidasyuhada said...

heheh. same2..:)

Post a Comment