:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

lagi 3 bulan

tengok ticker kat blog.

Daisypath Wedding tickers


lagi 3 bulan untuk majlis kite berlangsung TAPI persiapan kite sungguh la takde pape..!

TAK CAYE..??
tengok ni ha...!

lagi 3 bulan TAPI baju akad nikah takde lagi..!
lagi 3 bulan  TAPI baju melayu incik badul tak gi tempah lagi..!
lagi 3bulan  TAPI tak finalize lagi bilangan tetamu..!
lagi 3 bulan  TAPI  tak betol2 confirm lagi kad nak bape keping..!
lagi 3 bulan  TAPI  tak tempah lagi kek kawen..!
lagi 3 bulan  TAPI  tak decide lagi deco untuk hantaran..!
lagi 3 bulan  TAPI  gelang kawen tak beli lagi..!
lagi 3 bulan  TAPI  borang kawen tak ciap pape lagi..!
lagi 3 bulan TAPI banyak bende tak setel lagi...!

ooh mai...!
 HARUS ke PATUT ke WAJIB ke kite GELABAH sekarang?

cikdirisendiri, INSAFlah..! 
kite tak nak kelam kabut buat persiapan last minit kan? so, meh kite jadi RAJIN buat preparation..!

0 juri awam:

Post a Comment