:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

sudah selamat di tempah

alhamdulillah.

berbekalkan sedikit keinsafan dan semangat gigih, arini kite berjaya setelkan bab tempah baju 
(baju akad nikah kite and baju melayu incik badul)

baju kite, kite temopah kat HANA FASHION kat jalan pejabat kat ganu ni je ha. kite tau kedai tu dari NORUL, tunang skulmate kite. time die gi tempah baju die aritu, kite folow skali. tu yang tau kedai tu kat mane. lagipon, rase kedai tu dah ok. tak mampu lah eden nak gi tempah kat tempat mahal2. huhu. dah bagi akak tu design yang kite nak. insyaAllah awal bulan april nanti kite leh gi ambik baju tu. mintak2 la ok. baju kawen tu. huuuu~


baju kite takde sulam2 sebab kite tak suke. ni gambar di cilok dari pakcik gugel.

baju melayu incik badul plak mule2nye nak tempah kat lain tapi tak jadi. so tadi gi tempah kat tempat yang kawan b2b kite, RADZ MEDINA syorkan. agak jaoh dari umah kite, kat bukit payung tu. tapi takpelah. no hal je. atlis still in ganu. huahuahua. pening jugak cari kedai tu tadi. kite ciap benti tanye orang lagi. sungguh GIGIH ye..! huuuu~ dah bagi pakcik tu ukuran baju incik badul. tapi pakcik tu kate kalu bawak incik badul gi sane lagi ok. sebab die kate bile main ukur kot bju ukuran je, takot tak sedap bile di pakai nanti. *macam makanan lak main sedap tak sedap ni*. so bulan 3 nanti nak kene bawak incik badul gi situ la, insyaAllah.

baju melayu putih 

sangat LEGA bile baju2 penting sudah selamat di tempah. baiklah, setakat ni je laporan kite untuk hari ini. hehehe~


11 juri awam:

choclairissa @ intan marliana said...

wahh selesai satu kes..by the way awak kite bride dr trg jugak :)

cikdidasyuhada said...

haah. lega bile dah setel bab penting ni. hehe. ye ke? awk ganu ktne?

Wahnan Asliyam said...

baju itu penting...!! da nk dkat da mjlis dida...^_^

cikdidasyuhada said...

tau x pe hajar. mjlis dh makin dkt. baju bru je g tempah. heeee

Wahnan Asliyam said...

xpe, asalkn ade... smoga sume dipermudahkan untk dida n pasngan. amin.....hehe..msti bodobar2 kan...:D

cikdidasyuhada said...

amin.. ni smkin berdebar2 dh ni. rase cm kejap plak mase berlalu. heeee

Ekin said...

memang rase sekejap je tapi bile doh lepas rase nok nikoh lagi...heheh

cikdidasyuhada said...

hahaha. mg kin, bleh ah kalu nk mri nikoh skali ag ktnumoh aku ekgi.hehehe

Wahnan Asliyam said...

hehe...kite plak tbe2 nabes. adesss!!! haha..:D

cikdidasyuhada said...

hahha. meh la hajar. kite nebes same2. atlis im not alone. heeeee

Wahnan Asliyam said...

heee...hr tu ade blogger tanye kite. 'B2B ker??' Dok pike jgak ape bende b2b ni..pastu tgok blog dida ade banner b2b kat atas. Bride To Be rupenye...haha.. okey da fahm..:D

Post a Comment