:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

dominan

kite ada masalah.

kite rase diri kite sangat dominan as a sister. and keDOMINANan kite tu rasenye sampai terbawak2 dalam hubungan kite dengan incik badul. which i do BELIEVE, is NOT a good thing for us.

kite anak sulung. so cam very strict dengan adik2. diktator pon ada jugak. kite sangat garang dengan adik2 sebab kite nak adik2 jadi yang terbaik. marah2 tu bese la. kite rase kite ni a very protective big sister towards her siblings. *prasan jap*

yang jadi masalahnye, sumtimes kite rase kite terTREAT incik badul cam kite treat adik2 kite. bukan la marah2 die. tapi bile kite ask him to do sumting, kite cam KEEP reminding him to do that. same cam kite wat kat adik2 kite. adik2 kite budak kecik. so kene la asik ingatkan. kalu tak mesti dorang lupe. tapi incik badul bukan budak kecik. mesti la die bengang jugak if kene layan cam budak kecik gitu. kite TAU kite shudn't treat him like that. tapi tak dapat nak buang lagi perangai KAKAK kite ni. em, incik badul pon anak sulung. tapi nape die cool je?  nape die tak cam kite? hukhukhuk~

camne ea? kite susah hati la sekarang ni. takot la perangai buruk ni nanti terbawak2 kat suami. mesti suami terasa hati nanti. taknak la gitu. kite tengah rase teruknye perangai kite. memang je rase nak nangis je ni. T.T


0 juri awam:

Post a Comment