:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

in laws and borang

tadi in laws datang. 
bawak borang incik badul sambil jalan2 kat ganu ni.
bile in laws datang, kite cam bese la. NEBES tak hingat.

dah la tadi kelam kabut gile. dan2 je baru lepas masak, dorang sampai. dengan tak mandi lagi ni. nasib nampak kete dorang dari jaoh, terus jadi ussain bolt, pecut gi mandi. time yang di allocate untuk mandi pon jadi pendek. *buruk tol perangai*. segan betol kat in laws. dorang datang and kene tunggu sebab kite tengah mandi. menantu hantu tol kite ni. hahahaha~ dorang lunch kat umah tadi. kite masak simple2 je. nasi with kari sotong, paprik ayam and ikan goreng. drink plak sunquick je. and pencuci mulut tu, kite letak tembikai and trifles yang gigih di pelajari dari maksu. lepas makan, sembang2 kat ruang tamu dengan biskut and air teh plak. arapnye dorang puas ati la dengan pe yang kite hidangkan. huuuu~

tadi kite tersilap bahasakan incik badul dengan name die. kinda kurang sopan kedengaran. tapi ntah nape terkuor dengan senangnye gitu. padahal selama ni dok bahasakan abe long. bile umi tegur baru prasan. jangan la kene pangkah dengan in laws nanti. ngeee~

so sekarang kite dah dapat borang incik badul. insyaAllah next week akan hantar ke pejabat agama. mintak2 takde masalah la. doakan segalanye lancar untuk kami. amin~

** bile dah dapat borang incik badul, baru la rase mode akan kawen tu melimpah ruah. hehehe~

2 juri awam:

puan.mila said...

uik..gelabah semcm mu nih..heha..ajr aku buat trifflew wes..heheh

cikdidasyuhada said...

ye. sgt gelabah bile dgn in laws. hehehe~ triffles tu bru 1st time buat. di tunjuk ajar oleh maksuku. tp my abah in law kate sedap.yey..!

Post a Comment