:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

our baju nikah

ALHAMDULILLAH

baju nikah kami dah siap.

 baju kite, kite gi amik ari kamis lepas. patotnye next week baru gi amik tapi sebab bajet nak letak manik, mintak tailor jahit awal. dalam masa 2 hari je kot tailor tu jahitkan. kite mesej die cakap nak amik baju by last week tu ari slase. ari kamis dah gi amik. efisyen kan tailor kite?hehehe~ and hasilnye pon sangat memuaskan hati. kite sangat suke kain baju nikah kite tu..! bile testing baju tu, terus je rase TAK SABAR nak kawen. *gatal*. tapikan, CIUSLY kite kene jage badan sebab kalu makin membesar, nanti tak muat baju tu sebab baju tu memamg sedang2 je dengan bodi kite. huhuhu~

baju incik badul lak kite gi amik tengah ari tadi. pakcik tailor tu ciap bagi tips2 lagi pasal baju incik badul tu. katenye jangan basuh mesin. nanti kain dah jadi tak comey. pakcik tu ciap gantung dh baju incik badul. kalu nak pakai terus pon boleh ni. hikhikhik~ 

sekarang ni bile dah ada baju, kepala dok pikir pasal tudung and sampin plak. sampin tu memang tak kan kaler black sebab incik badul kate common sangat bile baju white sampin putih. so, maybe sampin die akan wane cream. takpon, pink..! hahaha. *in my dream je lah*. tudung dah tempah. baju nikah kite pon dok tengah di pikir2 nak letak manik camne. haish, susah bile kite ni jenis tak berseni. tak dapat nak imagine. =.=

** pening bile pikir duit yang makin banyak kuor. aiyak..! **

0 juri awam:

Post a Comment