:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

ragam manusia

cuma nak kata, ragam manusia ada macam2. 

and i just feel that kalu tak suka tak perlu ambik tau and tak perlu lah nak burukkan lagi bende tu. kata orang jangan di tambah minyak pada api yang tengah marak. sebab kalu tambah minyak, konfem2 la api tu makin besar. makin banyak la kerosakan yang terjadi. silap2 bomba pon tak dapat nak padam. hohoho. 

setiap orang kan lain pe'el perangainye. jangan la nak ingat sume orang suke pe yang kite buat. and konfem2 kite pon ada tak suke pe orang lain buat. but for me, just give and take la. mungkin kite rase orang tu tak patot buat bende tu, tapi tak mustahil kite pon pernah buat gitu, kan? well, i admit that i used to do the mistake but will TRY not do to it again. dah name pon MANUSIA, mesti la ada buat salah and silap. kite bukan perfek sangat pon. 

i dont like the situation now la. its ok if you want to leave it, tapi rasenye tak perlu lah nak memburukkan namenye coz you used to be in it. and mesti ada jugak something2 yang membantu you while you are in it kan? sowi if ada yang terasa but ni just my 2 cents je. 

well, even i dont know you face to face, but deep in my heart, all of u are like sisters to me. hope sume boleh buang yang keruh amik yang jernih and i do hope that it will be like before again.

"..PEACE.."


2 juri awam:

Anis_Apis said...

kan... dah sudah tu sudah la...ni semua buat entry panjang2 and citer itu ini, risau gak huhu

cikdidasyuhada said...

huuuu. dah sudah pon. setel dah sume kan? insyaAllah takde pape buruk lg.

Post a Comment