:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

cabaran borang permohonan nikah

cabaran. 

tadi nak gi hantar borang permohonan nikah, then bile di cek2, borang incik badul tak di xerox lagi. so orang tu tak nak trime. sebab katenye kene ada fotokopi salinan borang asal belah lelaki. mane la kite tau. incik badul pon takde cakap pape. aiyak..! jantung terus laju denyutannye. sangat takot bile berkait2 dengan hal kawen ni. bukan boleh di bawa main. KAWEN kan. huhuhu~

terpakse la kite kuor gi xerox dulu borang incik badul. wayar dalam otak berbelit2 je sebab dok pikir kat mane ada kedai yang ada mesin potostat. bajetnye taknak masuk town dah. tapi last2 kene masuk jugak. lepas xerox and make sure sume dah ada, barulah AGAIN di pejabat agama balik.

and bile bagi borang tu, puan tu cakap amik balik 8.5.2012. mak aiiih...! sebulan..?? terus pk, nape kawan2 lain 2 minggu je? and mulut pon gatal tanye. "tak leh ke amik awal sikit? kawan saya 2 minggu je".  puan tu cakap lambat lagi kan majlis, and mulut menjawab lagi, "kalu boleh saya nak setel borang awal2. takmo ada masalah." weeheee~ dan kerana kegatalan mulut kite tu, puan tu tukar ke 25.4.2012 untuk amik blk borang tu. ngehehe~

so, bahagian borang dah setel. tunggu amik je. arap tiada lagi cabaran pasal borang tu. cukuplah tadi je jantung kite keje keras sikit. heeee~


0 juri awam:

Post a Comment