:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

LULUS

ALHAMDULILLAH.

syukur sangat2 pada Allah. kite LULUS interview SPP baru2 ni. sangat nebes time nak check result tu. lepas check rase sangat lega. hehehe~

so sekarang kite tunggu date lapor diri and penempatan jela. harap sangat2 tak kene campak jaoh2. and if nak campak ke borneo sane, campaklah kat bintulu. dekat dengan incik badul. *demand plak. hahaha*

ada jugak kabar angin kate 23.5 lapor diri. ooh, GABRA jugak kalu 23.5 tu lapor diri. sebab 25.5 akad nikahhhhh! huhuhu. papepon, tunggu surat jela kan? dah ada itam putih baru leh nak feeling macam2 secara melampau. miahahaha~

em, kite nak say thanx pada umi, abah, femli, incik badul, in laws and kengkawan yang always TENANGkan hati kite bab2 posting ni. lega dah 1 bende bab posting ni. insyaAllah. rezki kite masih ada dalam bidang yang kite suke ni. 

maka, sekarang leh la nak tumpu kat wedding preparation without worrying so much bout posting lagi. hehehe~


3 juri awam:

Ekin said...

memang lege sgt!!!alhamdulillah..bleh focus more on wedding preparation!!gudluck!!

Wahnan Asliyam said...

tahniah dida!! eh cikgu dida..hihi.. =D moga dpat posting kt bumi kenyalang..dpat kuching pn takpe..=p

cikdidasyuhada said...

ekin.. tula.. lega sgt2!

hajar.. jeohnye..! haha. x mo2. kang ssh pak incik nk dpt tkr kt sni. heee

Post a Comment