:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

cerita katil


semalam katil kite dah di hantar. well, sebenarnye sepatutnye hari ahad tu di hantar. tapi time kite gi bayar, lori dah gerak. time tu dah petang, so kene postpon semalam la. 

semalam pulak, dorang nak hantar pagi, tapi kite kuor gi distribute kad kawen. sutuh la dorang hantar petang. kan main berdebo kite tunggu katil. tunggu punye tunggu, sampai dah kol 5 lebih tak sampai2. ingat nak gi umah maksu. so kite call la kedai tu, lori ondaway katenye. waaa~ terujenye saye..! hehehe~

sampai je, keciks 2 ketul sambut ketibaan katil dan pembawa katil. katilku ada usher lagi.! hahaha. then dorang pasang katil kite. sambil di supervised oleh keciks. semangat je nengok. mesti abang2 tu segan nak wat keje sebab sume orang dok perati die. heee~

tengok, tak sempat pakai baju and sikat rambut pon sebab nak tengok orang pasang katil. ish3~

semangat menyebok betol supervisor kecik ni

hamboi2, siap meniarap lagi..!

akirnye, after 30 minit, katil kite pon terpasang..! bile dah terpasang, ramai je yang mengconquerkan katil tu. heee~

antara makhluk2 penceroboh

em, rase cam bilik kecik dah. selama ni katil single je. sekarang dah katil besar. and bile tengok katil tu, rase cam mood bakal pengantin datang je. tak caye tol diri dah nak kawen. em,epi je rase bile dapat katil. duit terbang melayang pon dah tak ingat bile tengok katil besar and cantik ni. huuu~

tapi yang tragisnnye, semalam bakal pengantin ni kene halau dari rasmikan katil. keciks dua ketul tu conquer katil semalam. ciap baik hati lagi masukkan bed single untuk kite sebab nak tido atas katil baru tu. sob3~ ape nasib, redha jela. takpe. bagi can kat dorang. lepas kawen no more chances..! huahuahua~

malam ni akan cube menconquer balik katil tu. doakan kite berjaye.! 
*mintak tolong doakan gaye cam nak masuk exam. hahaha*

** arini outing bagi kad and beli barang sikit dari kol 10 pagi sampai 5 petang. peh, penat gile. sengkek pon sengkek dah ni. oleh itu, sebab nak tenangkan hati, makanye berharap la malam ni leh tido katil baru yang best tu. miahahaha~

4 juri awam:

Cik Jan said...

salam, hai dan hola.

kita singgah sini. :) bdebar menghitung hari kan?

salam kenal. dr cik jan

http://chefarizancheali.blogspot.com/

ilaSham said...

Wahh, Dida dah dapat katil baru..yeaayyyyy!!!!!!!!

puan.mila said...

dh bersedia nak tido berdua?? ngeh2...T_T

cikdidasyuhada said...

cik jan, agk berdebar. haha. slm kenal juge..:)

ilasham, sonok dpt katil! tp dh 2 malam tdo kt tilam bawah. huuu~

mila, sedia..! miahaha. tggu tido berdua la atas katil tu. bg adk2 lu tdo..:)

Post a Comment