:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

posting = serabut

entry ini mungkin sedikit emo.

cam kite bagitau before ni dalam entry ni, kite lulus interview untuk posting. 

ALHAMDULILLAH.

syukur sangat sebab lulus. and tunggu mase untuk dipostingkan je. 

tapi sekarang kite tengah serabut gile pasal posting ni.

sebab?

sebabnye sekarang ni tak tau lagi penempatan untuk posting tu. 

sebabnye nebes kot2 posmen lalu depan umah bagi surat posting di borneo sane.

and sebab utamanya, date LAPOR DIRI untuk posting is on may 23rd, 2012. and my AKAD NIKAH is on may 25th, 2012..!

ada ke orang tak rase serabut kalu berada dalam situasi kite sekarang? kalu ada, orang tu memang POWER gile la feeling die. sebab sekarang ni kite memang serabut, tensen, nebes, takot, macam2 prasaan ada. 

kite memang dah lame tunggu posting ni. araound a year dah. tapi rancangan untuk kawen ni pon bukan baru. sume bende dah siap. majlis lagi 2 minggu je. sebab tu tensen. tensen and serabut sampai rase nak nangis. huuuu~ so, thats why entry ni tajuknye posting = serabut. memang sangat2 serabut ni. huuuu~

kalu dapat posting dekat dengan umah takpe lah. takde lah bimbang sangat pasal majlis tu. tapi kalu kene posting jaoh2? camne? mase tu dah dekat sangat dengan majlis. mesti kite dah kene kuarantin time tu. adoyai, sakit kepala la pikir. taknak pikir pon bende tu jadi terpikir jugak. =.=

14.5.2012 nanti leh cek penempatan dalam web. if tak dapat surat posting dari borneo la. ciusly kite takmo gi borneo sebab nanti mesti incik badul and kite susah dah nak tukar balik sini. huuu~

korang, tolong doakan kite tak tercampak ke borneo and urusan tangguh orientasi tu di permudahkan. tak larat nak pikir dah ni. huhuhu~

YA ALLAH, permudahkan lah segala urusan kami. AMIN~


0 juri awam:

Post a Comment