:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

raye 2012


raye 2012 lain sangat dari raye2 sebelom ni. sebabnye.?

sebabnye... raye 2012 ni, kite raye as isteri orang, beraya plak di tempat asing bersama suami and femli in laws. memang lain gile sebab sepanjang 26 tahun idop atas dunia ni, i first time kite tak raye dengan femli. leleh oo leleh. huuuu~

bukan kate tak best raye tahun ni. best je sebab dapat pengalaman baru bab beraya di tempat orang ni. raye 1st and 2nd d umah mertua. raye 3rd hingga 5th d umah umi. hehe~

us on da 1st day raye

gaye kiut dan gaye gangster

with the new famili

dengan parents in law
raye ke 2 before balik umah umi

raye ke 3 di umah umi

raye ke 4 umi wat open haus. so malam tu, before haus di open, ahli umah sume kene dera wat keje dapur. termasuklah incik asben. ngeee~


org mesir tunjuk bakat

lakiku di dera

pengisar kiteeee

ni potong bawang ke posing ni? hehehe

wat keje sambil senyum. patot la mee bandung best je rasenye. hehehe

on the day of open haus

dengan femli ayah teh and adik2

in laws and parents

tengkiu in laws yang sudi datang

ni je jejaka saimku yg datang.huuu

one day we'll b like dis, asben.. :)

kawanku yg pempuan ni la antara yg datang

wakil students

tetap senyum walopon penat gile


open haus berakhir jam 9 malam.last guest adalah kawan baik abah. peh, toksah dok cakap la. memang penat gile wat open haus ni. tapi umi cakap tahun depan dah tak wat sebab kite raye sane raye 3 tu. and abang *adik kite* tak balik. sebab tu pulun ga wat tahun ni.

raye yang seterusnye, kite gi jenjalan umah orang la plak. umah pakcik makcik and gi kenduri kawen kengkawan. selain tu, kite juga menjalankan aktiviti datim dengan incik asben. tepi pantai lagi you..! terus i rase cam baru start bercinta. 2 hari stret datim tepi pantai. hahaha~

baru jumpe la ni kononnye. malu2. hahaha

yeah.. masing2 mule start tunjuk perangai pelik

yeah. mari menggile. hahaha

koyaail and pixiekoya

gambar senget. *tak reti nak betolkan. hahaha*

well. tu la cite raye 2012 kite. cite anda pule begane?



2 juri awam:

Wahnan Asliyam said...

cite raye kite sedih dida...=') jeles pon ade gak tgok dida...huhu

cikdidasyuhada said...

em, tau cite hajar. kite tumpang sedey juga. tapi mungkin nanti hajar akan bahagia cm dida ni.. insyaAllah..

Post a Comment