:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

niat hati

dah lame terniat di ati nak story mory about kisah tunang and kawen. 
cite about all the preparations like other ex brides buat tu. 
tapi sampai ke arini tak sempat. asik bertangguh. 

banyak bende nak cite.
 tapi time limited.
 internet connection pon sux.
 pospon lagi dan lagi. 

ni pon curi mase kat skul jap.
tapi dah nak got to go. 
lots of students' books menunggu untuk d tanda. 
insyaAllah one day all the kisahS tu akan tercatat di sini. 

aamiin. 

0 juri awam:

Post a Comment