:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

review #2 : doorgiftS


nak mereview lagi.

di mase lapang ni *curi2 hapdet kat bilik guru*. nak review pasal doorgifts majlis saya aritu.

untuk doorgifts saya ada tempah sticker sikit.





and untuk umah saya, ada banyak jenis doorgits. antaranya ialah pen wangi, jar, magnet frame, cawan hiasan, kipas tangan, surah yassin, accesori gantung2 dalam kete tu, and of coz gula2 beserta kacang. 

 antara gambar doorgifts yang ada

pen wagi yang in proses letak sticker

kotak2 yang mengandungi doorgifts

kekacang dang gula2

pengantin bizi

untuk makcik pakcik and kawan2 rapat saya, saya bagi  bunga telur, jar with coklat susu, coklat udang and buah kana. plus dengan 1 hiasan untuk letak telur tu. ades, nak terang pon susah. gambar lupe nak amik. huhuhu~

untuk  rombongan lelaki lak, saya bagi same cam atas except no bunga telur and hiasan telur cantik tu.

untuk tetamu biasa yang lain, saya bagi doorgifts yang d nyatakan d atas tu. setiap paper bag ada 1 pack gula2 with 1 pack kacang with 1 doorgift. 

proses memasukkan bahan2 doorgifts dalam paperbag ni, makan mase jugak. around 2,3 bulan before kawen, ada saya wat sendiri untuk tampal sticker di sesetengah doorgifts. then lepas tu, bile dah dekat dengan majlis, saya dera adik2 saya juge. ngehehe. 


redha di dera

posing dulu walopon keje

and 1 day tu, makcik2 and kajen2 saya datang serbu umah. so buat sume dari kol 11 pagi. stop jap kol 2 untuk semayang and lunch and sambung sampai kol 5. nasib baik ada dorang. if saya kene wat sorang2, memang patah pinggang and buat sambil nangis la. agagaga~ 


sexy benau budak kene dera ni. ekeke~

the jars

aunts and kazens

TENGKIUS MEMAKCIKS and KEKAJENS..!

doorgift saya buat 1800 packs sume. and yang tinggal after the majlis were just around 20 packs. laku juge doorgifts ku ye? hihihi~

doorgifts laku maksudnye ramai tetamu la kan? wuwuwu. k lah. bai for now. 


0 juri awam:

Post a Comment