:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

review #3 : pakej perkahwinan


pakej perkahwinan yang saya gunakan adalah dari butik perkahwinan irdina II.

kami start booking sumenye dari bulan 11 lagi. sebab tau time kami kawen tu ramai orang lain nak kawen juge kan. so kene sevey awal2 sebab taknak berebut2 or kelam kabut.

kami amik pakej biase je. yang 1 panel je sebab umah saya kecik. umah perumahan kan. dalam pakej saya tu, saya dapt 2 pasang baju untuk lelaki dan pempuan. tapi saya tambah kot untuk asben pakai. sepasang baju untuk bersanding di umah saya dan sepasang untuk majlis bertandang. 

yang kat umah saye kaler shocking pink.




 yang untuk umah asben kaler putih.



kot asben wane itam. and saya sangat nyesal sebab tak amik gaun juge.! arghhh! tensen bile pikir balik. sobsobsob~

pelamin saya sepatotnya bertama pink pepel tapi akak diana *pemilik butik irdina* cakap takot too crowded with colours sebab nak putih juge. so last2 tema saya jadi wane pink putihh. pelamin, hiasan bilik tido dan meja makan beradap sume wane pink putih. memule cam frust tak dapat pink pepel tapi bile tengok pink putih, cam sweet la plak. hehehe~

ni plamin saya

rupe pelamin untuk akad nikah

rupe pelamin untuk sanding


meja makan beradap

hiasan bilik tido ada model khas. keskeskes~
*lupe nak amik gambar bilik saje.*

busana sanding

ramai plak model dalam gambar ni. hahaha

busana bertandang and outdoor belah asben

putih itu suci

SIMPLE kan? ^___^

thanx to kak diana and crew butik perkahwinan irdina yang susah payah layan kerenah dan permintaan saya untuk majlis saya ni. u made my majlis so perfect..! 

4 juri awam:

~misshuny~ said...

sume sweet dida..i loike!hihi

cikdidasyuhada said...

mekasey hani. btw, jeles with pic hani ni.! arabian gitu!

~misshuny~ said...

hihi...luar jer arabian...dalam minah klate..muahaha..eh,pic dida pun arabian la!

cikdidasyuhada said...

dda punye bkn yg kawen. time kawen nikah je gitu tp wat sndiri. hani punye lawa.!

Post a Comment