:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

review #8: khemah tetamu

kali ni nak cakap pasal khemah tetamu.

yang bab khemah ni boleh dikatakan saya memang tak puas hati sebab it was not like wat i imagined its going to be. tapi khemah was not under my part, its abah's part. so terpakse terima dengan redha.

mase mula2 bincang dengan abah. dah clearly stated nak khemah camne and abah said kawan die ada buat servis khemah2 kanopi ni. mase tu saya bajet nak ambik pakej kanopi dengan kawan tapi dah abah cakap gitu. ikot jela.

bile khemah mule di pasang, im shocked. dapat khemah biase je.! wane kuning plak tu.! definitely bukan yang pyramid tu. yang arabian plak memang awal2 taknak sebab pikir bajet. tak puas hati dengan khemah biasa tu sebab rendah and kinda crowded. sesak je nampak kalu di penuhi tetamu. tapi nasib baik jugak la ada scarlet2 langsir tu. abah booking 2 khemah. 1 for men and 1 for women. and  nasib baik di bekap with 1 garaj kete depan umah saya. kalu tak memang very the sesak gile la. 

bile tengok pasang kanopi gitu, i slow talked with abah. then abah cakap kanopi takyah la nak vogue2 sangat. yang cam bese tu pon takpe. as long as the majlis went well. huuu. terkedu. terdiam. terkesima. tak dapat nak cakap pape lagi dah la. tak kan nak hentak2 kaki plak kan? tapi kire kanopi anganku musnah la. huahuahua~

erm, memang sedey and sampai sekarang kalu ingat bab kanopi tu, rasa tak puas hati. tapi kene redha and terima sebab sedar diri pengantin berjimat and  lagipon abah yang bayar. so takleh nak demand lebih. =.=

and mungkin sebab tak puas hati pasal kanopi tu, saya takde amik gambar pon bab kanopi. pilih kasih gile aku ni.! not good for health kalu ada prangai gini k? hahaha. tapi nasib baik la gambar yang OP snap tu ada la jugak nampak sikit2 khemah tetamu tu. 

macam sesak je kan?

nampak tak? nampak tak? hukkkk~




0 juri awam:

Post a Comment