:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

examS and the mix feelingS


exams dah start harini.

form 3 - PMR (paper BM and PI)


form 4 - final year exam


phew, walopon dorang yang nak exam, walopon bukan paper yang saya ajo, tapi ciusly saya plak yang sejuk kaki tangan and seram tubuh badan. nebes tu jangan dok cakap la. dari pagi dok dupdapdupdap.


lagi la rase haru dan berdebar2 sebab bile bebudak form 3 tu kuor dari second paper, muke sengsorang cemberut je. sume muke sedey. budak best students pon sampai nangis. haila. lagi la ticer ni takot.!

yang untuk form 4, ticer tak bimbang sangat sume nampak konfident je tadi. jawab esei pon berhelai2. ciap tambah paper lagi.

esok paper BI for both forms. moga2 anak2 form 3 sume tak patah semangat dan mampu jawab soklan dengan baik. anak2 form 4 pon moga jawab sume soklan la. aamiin. 

and ooh. bile dah form 3 exam, form 4 exam, mase ngajo ticer pon kurang la dari 25 mase to 5 mase sahaja. tinggal ajo kelas form 1 je. dan oleh sebab kurangnye mase ngajo ni, ticer rase sangat HEPI ok. rilex la sikit walopon still lagi bizi dengan pbs sume tu. keskeskes~


hamboi ko dik, mentang2 rilek, mate sepet sampai makin sepet. hehehe~

minggu permulaan exam yang sungguh mengMIX kan feeling saya. weeheee..!

0 juri awam:

Post a Comment