:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

october

FINALLY, OCTOBER comes..! *grinning*

dah lama tunggu oktober sebab oktober ada banyak peristiwa penting.

and currently, rase tidak sabar tunggu date2 ini for their own reasons. lalala~
*date disusun tidak mengikut kronologi kepentingan*




_
_
_
_
_


PMR starts



date ni




_
_
_
_
_


omg.! gonna turn 1 year older.


date ni



_
_
_
_
_


the 5th months insyaAllah.


insyaAllah mata bertemu mata jika ada rezeki


anda date ni



_
_
_
_
_


raye ooi raye.!


banyak peristiwa kan? thats why tak sabar tunggu oktober. hehehe~

by the way, on the 1st october ni, weather kat sekolah saya ni gloomy je. pastu sebab weather ni gini, saya asik yawn je. takde la mantuk sangat sebenarnye tapi macam best juge kalu dapat bantal time ni.. kan? hahaha~


SELAMAT DATANG OKTOBER..!


2 juri awam:

puan.mila said...

besday aku 22..yeaaa!!

cikdidasyuhada said...

so, kirenye mg pon tggu oktober jgk la kan? hehehe~

Post a Comment