:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

second honeymoon last day

akhirnye

dah sampai hari terakhir dengan suami kat bintulu. rase cam takmo balik lah.! bukan setakat rase, memang takmo balik..!!! huaaaaaaaaa~

tapi suami kate ahad ni die dah balilk. so tenang sikit jiwe kacau saya. haha~

pakse suami posing lagi

on the last day ni kami gi amik tuan rumah tempat kami menumpang berteduh tu. *kasi ayat tragis sikit. hakhakhak* 

then gi lunch. kali ni kami lunch di sini.



suami saya cakap die slalu jugak lepak kat sini. then kami oder and sembang2. belom sampai 5 minit lepas oder, terus makanan sampai. mak aiihhh...!! LAJU gile.! terkejut dan terkedu jap saya. suami suke je. die kate dah expect yang saya akan terkejut. tu la salah satu sebab nape suami saya suka makan kat sini.

kat kedai pon sempat je posing 

pandangan maut.! hahaha

menu lunch kami di hari terakhir saya di sarawak

manyak kan? maklumlah. laki bini suke mamam. hahaha

akhirnye tercapai jugak hasrat saya nak makan nasi ayam penyet yang suami saya selalu bagitau tu. sedap makanan kat sini. *padahal saya ni sume makanan sedap. ekekeke* puas hati la dengan rasa dan servis yang di beri. burrppp...! kenyang oo..!!

then terus gerak ke epot bintulu. sebab flight sebenarnye kol 4.20 pm. tp smpai epot dapat tau flight delay sampai kol 5.10 pm. dah alang2 dok situ, lepak situ jela. time kat epot tu, suami saya layan je gedik nak bercamwhore saya. haha. 

dua2 muke cengal

ayu lah plak. kuikuikui

and ooh, saya dapat amik gambo dengan incik JEP kepunyaan suami la. posing kan main lagi dengan beliau. hahaha~


peace yo..!! *awat aih mate stim lak tu..? *


yeeehaaa..! saya dan incik JEP 5771

dera suami bawak beg saya. hahaha

then naik flight. babai suami. babai bintulu. jumpe ahad ni plak.!


dah nak balik baru jumpe signboard selamat datang

awan macam kapas

dari kaca tingkap tempat duduk saya

menu makanan atas fight.
*amik gambo je. bukan oder pon*
boleh tahan regenyeeee

sampai lcct kol 7 lebih. kol 8 lebih saya nak masuk dalam dah untuk flight ke kb kol 9.20 pm. tapi kene tahan sebab timbangan beg lebih. glabah dan cuak gak jap. dah la sengsorang. tapi buat2 cool and time akak tu bizi, saya celah masuk. hahaha~ 

mase kat dalam tu, saya telah di ganggu.

ni ha pengganggunye

yang boy tu name die aisy kot. tak paham sangat pe name die bagitau
yang gegurl name aini
mase tu tengah syok bace buku. then aini ni datang ganggu2. dah la die pelat. comey gile.! abang die ni malu sikit tapi tengok adik die syok je saya layan, die pon ok juge. sempat la juga gurau2 and snap gambo dorang ni. then ayah dorang datang and bawak dorang gi jenjalan. agaknye sebab tengok aini tu cam ganggu saya sangat je. padahal saya ok je. atlis leh kurangkan bosan tunggu flight. 

saya sampai kb around kol 10 lebih. sampai umah dah 11 lebih. memang flat gile. 

em, dah panjang lebar nulis ni. makanye nak bagitau lah, tamat sudah all the review pasal cerita honeymoon-raya saya di bintulu. 

the experiences was damn GREAT and takkan skali2 saya lupekan.! terime kasih hubby.!

4 juri awam:

izfanora said...

honeymoon dier.. best2.. kiter pun xciter lg kisah honeymoon.. kiter kawin lbh kurg r.. just kita lewat sebulan.. hihi.. :)

cikdidasyuhada said...

hahaha. bajet honeymoon. pdhal bkn honeymonon sangat pon. saje wat gempak tajuk. ekeke~

Wahnan Asliyam said...

dida....awk g bintulu ke? wa...da smpai sarawak da?? ^_^

cikdidasyuhada said...

haah. gi mase raye aritu. braye dgn asben. hehe~ smpai bintulu and miri je. heee~

Post a Comment