:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

Happy turning to 28.!


15.01.2013 and 28.!

Its not me. Its my hubby. Yup. Its his birthday today.


hubby di zaman kami masih bertunangan

Its his second birthday with me. Cam tahun lepas, tahun ni pon still tak dapat celeb birthday die same2 lagi. Kekangan jarak katenye. Hehe. Tapi takpelah. Nanti insyaAllah celeb sampai muak. Banyak mase lagi. InsyaAllah.

By the way, even tak dapat celeb same2 pon, i sent him something.

tada..! sepraisssss~




a box which consist of

my handmade birthday card


sehelai baju batik


sebotol felinna inch loss

gigih tau saya buat kad tu. untuk saya yang sangat tak kreatif ni, i think the card is damn great.! berhempas pulas tau nak ciapkan kad tu. ehehehe. yang baju batik tu keliling pasar payang saya cari. and yang felinna inchloss tu, saya beli 2 botol. satu saya gune and satu saya bagi husband. sehati sejiwa kan. hehe

i posted all these things on thursday lagi. bajetnye he will get it right on his birthday. and alhamdulillah. rancangan saya berjaya. mampu la buat husband terkejut jugak. almaklumlah. saya dok cakap takde gift. tetibe die dapat parcel dari saya. well. sebenarnye saje je cakap takde. hahaha~

dah 28 tahun dah hubby saya.

so, for his 28th birthday ni, i wished

all his dreams come true. semoga keaddictan husband pada rokok berkurangan. semoga beliau berjaya mendapat 6 pax yang di idamkan. hahaha. dan semoga 2013 mampu menambahkan bilangan ahli keluarga kami. aamiin. 

HAPPY BIRTHDAY HUBBY..! I LOVE YOU.!

** entri ni di tulis semalam dah. tapi takleh publish sebab line slow. postkan arini tapi malas edit. heee~

0 juri awam:

Post a Comment