:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

review #14 : mekap akad nikah

review first pasal mekap.

excited je rase nak kene mekap sebab rase cam princess gitewww! saya tadahkan muke je. yang lain sume orang buat. best oo. ekeke.

by the way, MUA saya name kak wanie. die memang pandai mekap. dah pernah tengok hasil yang die mekap kawan2 saya. memang dah pernah pasang niat nak amik khidmat dia untuk majlis saya. alhamdulillah tercapai. hehe.

mekap untuk akad nikah start kol 8.30 pagi sebab majlisnye kol 10. saya cakap kat kak wanie saya taknak cabut or cukur kening. so die just rias leklok kening saya. and saya mintak solekan ala arabian sebab saya pakai niqab mase akad nikah tu.

kejap je die mekapkan saya. tak sampai sejam pon. memang tak cayelah tengok muke sendiri lepas kene mekap. cantik sangat jadinya. dah rase cam tengok orang lain lak. kuangkuangkuang.

ada beberapa kawan saya cakap, saya nampak same cam yuna lepas di mekap tu. erm, walopon rase juge riak campur malu2 sikit *sungguh tak patot*, tapi cius saya taktau part mane yang same. erm, mungkin sebab saya pakai tudung ala2 yuna kot. agaknya lahhhh...*prasan yuna lah kejap. hahaha*

kat bawah ni ada sekeping gambar untuk tatapan korang yang sudi jenguk di sini. tapi gambar pas dah ciap mekap la. hehe

pencahayaan dan kualiti gambar kurang memuaskan. ampunnnn~

** sangat puas hati dengan mekap kak wanie ni. rase cam im the most beautiful girl. tapi on that day jelah. ehehehe~

0 juri awam:

Post a Comment