:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

review #15 : mekap sanding

nak bercerita pasal mekap untuk majlis sanding lak.

mekap untuk sanding ni kire saya amik dengan akak MUA same dengan akad nikah punye. kire under pakej kawen tu jugak la.

supposedly, saya mekap untuk sanding ni kol 1.30. lepas zohor. sekali kak wanie tu call tanye leh tak nak mekap awal. mase tu baru kol 12. katenye sebab lepas tu die nak berkejar ke tempat lain. mule2 taknak jugak sebab kan dah plan leklok. nak sembahyang zohor dulu. tapi alih2 asben call cakap rombongan die nak datang awal. jadi cakap kat kak wanie tu boleh jela. and terus call OP mintak die datang awal. cian OP. tergesa2. nasib mase tu die dah kat bandar. kire tak jaoh la dari umah saya.

mekap dari kol 12.30 sampai kol 1. rombongan laki sampai kol 1.30. ciusly memang mekap nampak tebal gile la mase tu sebab tak sempat nak pecah minyak lagi. itu yang umi saya cakap tak cantik sebab tebal sangat. mekap time kawen op coz la kene tebal if nak nampak cantik dalam gambar kan?

lepas around sejam baru la mekap tu nampak ok sikit. dah sebati dengan kulit kot. ehehe.

bestnye orang tolong siapkan. ehehe


tegak dan kaku.

tambah lagi dan lagi bedaknya

lebat gitu bulu mate i. ngehehe


kene dok dendiam kalu tak akan tercucuk.. :P

kasi lentik sikit

and tadaaaa..! dah ciap.!

** ni la hasil rias MUA saya. gambar before and after memang takde. yang ada cume gambar after mekap. kuikuikui. erm, tebal ke tak tebal? ^___^

0 juri awam:

Post a Comment